Follow us

Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο | "Δεν νιώθω νοσταλγία"

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τη μακρόχρονη αυτή συνεργασία.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου Instagram

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου, σε γνωστό περιοδικό. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Γεια σου" μίλησε ανοιχτά για το νέο της επαγγελματικό βήμα ενώ αναφέρθηκε και σε παλαιότερες, μακρόχρονες συνεργασίες της.

Μαρία Μπακοδήμου | Ο γιος της, Νικήτας Αργυρόπουλος, βρίσκεται στην Τενερίφη για το "Love Island"

Πιο αναλυτικά, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου, αναφέρθηκε στον Φώτη Σεργουλόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά πως δε νιώθει νοσταλγία για την εποχή όπου συνεργάζονταν. Τόνισε μάλιστα πως η νοσταλγία μάς κρατά στο παρελθόν ενώ υπογράμμισε πως θέλει να ζει το τώρα καθώς μόνο αυτό υπάρχει.

"Νοσταλγία δεν νιώθω γενικότερα. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μια καινούργια μέρα που μας φέρνει καινούργια πράγματα. Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατά πίσω. Το τώρα είναι που υπάρχει και το τώρα προσφέρει χιλιάδες πιθανότητες να ζήσουμε πολύ όμορφες και δημιουργικές καταστάσεις."

Σίγουρα το πριν είναι αυτό που μας έχει φέρει στο τώρα. Στη ζωή μου, όμως – και στην προσωπική και στην επαγγελματική -, δεν αναπολώ το παρελθόν. Απλώς, καμιά φορά κοιτάζω πίσω για να δω αν μπορώ να γίνω καλύτερη παρατηρώντας λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν." δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου στο περιοδικό "Hello"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ