Follow us

Σάννυ Χατζηαργύρη | "Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Σάννυ Χατζηαργύρη NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" μίλησε η Σάννυ Χατζηαργύρη. Η ηθοποιός, που επέστρεψε στην υποκριτική ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια αποχής, αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές της ζωής της, στα παιδιά της αλλά και στον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μίντζια.

Σάννυ Χατζηαργύρη | Η Λίλα από τους Singles κάνει δυναμικό comeback και δεν είναι πια κοκκινομάλλα

Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως ο σύζυγός της είναι δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η ίδια υπογράμμισε πως στηρίζει 100% τα θύματα, υποστηρίζοντας τα με όλη της την αγάπη.

"Είχα την επιλογή και την τύχη να αφιερωθώ στα παιδιά μου και στην οικογένεια μου, οπότε αυτό έκανα. Τώρα οι γιοι μου μεγάλωσαν, έγιναν 8 χρονών, οπότε ένιωσα και εγώ ότι μπορώ να βγω προς τα έξω. Έψαξα πράγματα ύψιστης σημασίας, όπως είναι η διατροφή. Ήταν μονόδρομος μετά από όλα αυτά που έμαθα να γίνω vegan. Είναι μια από τις πιο σημαντικές και φανταστικές αλλαγές της ζωής μου. Δεν ήμασταν vegan, όταν μάθαμε κάποια πράγματα ήταν μονόδρομος και για τον άντρα μου και τα παιδιά μου."

"Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη. Είμαι 100% με τα θύματα, τις στηρίζω και τις υποστηρίζω με όλη μου την αγάπη. Χρειάζονται αγάπη και τα κορίτσια και τα αγόρια και θαυμασμό και σεβασμό. Δεν ανακατεύομαι με τις δουλειές του άντρα μου, απαντάω ως Σάννυ Χατζηαργύρη, καλλιτέχνης και άνθρωπος. Δεν έχω καμιά δουλειά να πάω ως μάρτυρας."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ