Follow us

Αγνώριστη η Νατάσα Καλογρίδη | Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Τι λέει για την πραγματική της ηλικία;

MissBloom TEAM
Νατάσα Καλογρίδη NDP

Στην εκπομπή "Happy Day" μίλησε η Νατάσα Καλογρίδη. Η ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση "Η κυρία Κλάιν", έδειχνε αγνώριστη στην κάμερα της εκπομπής καθώς έχει κάνει μία ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της.

Πιο αναλυτικά, η Νατάσα Καλογρίδη άλλαξε τα μαλλιά της αποχαιρετώντας το ξανθό χρώμα και το κοντό κούρεμα. Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα μακρύ καρέ με αφέλειες ενώ επέστρεψε στις καστανές αποχρώσεις. Η ίδια δήλωσε πως της αρέσει να έχει ωραία εικόνα ενώ υπογράμμισε πως "κυκλοφορεί και οπλοφορεί".

Στη συνέχεια, η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε στην ηλικία της και στις λανθασμένες πληροφορίες που υπάρχουν στο Internet για αυτήν ενώ δήλωσε πως με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, είναι σήμερα δύο καλοί φίλοι.

"Μ’ αρέσει το ωραίο, η ωραία εικόνα. Κυκλοφορώ και οπλοφορώ, σου λέει κάτι αυτό; Η Wikipedia έχει λάθος πληροφορίες για την ηλικία μου, επειδή ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ή να αφαιρέσει πράγματα. Γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το 1963, πόσο είμαι τώρα δηλαδή; Προσθέτουν χρόνια.

Την περίοδο που ήμουν σε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αποστείλαμε e-mail με τα πραγματικά στοιχεία και φτιάχτηκε. Εγώ έμπαινα μία φορά την εβδομάδα να τσεκάρω. Μετά από 20 ημέρες, μπήκαν πάλι λάθος πληροφορίες. Έχω έναν φίλο στο ηλεκτρονικό έγκλημα, που μου είπε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ