Follow us

Νέα κριτής στο GNTM 5; Η εκρηκτική παρουσία που παίρνει τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η Μαίρη Βυτίναρος είναι το supermodel ελληνικής καταγωγής από την Αυστραλία που αναμένεται να μπει στο παιχνίδι.

MissBloom TEAM
μαίρη βυτίναρος instagram

Όπως είδαμε και στο πρόσφατο trailer του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων με το πέρας των auditions, μιας και ήταν εξαρχής συμφωνημένο ότι θα είχε τον ρόλο του guest κριτή. Ποιος θα πάρει ωστόσο τη θέση της στα επόμενα επεισόδια και θα γεμίσει το "κενό" των κριτών, που για πρώτη φορά έμειναν τρεις στον αριθμό;

Την απάντηση έδωσε ρεπορτάζ από την εκπομπή Super Κατερίνα, που αποκάλυψε ότι το νέο πρόσωπο στο παιχνίδι θα είναι η Μαίρη Βυτινάρος, ένα supermodel ελληνικής καταγωγής που γεννήθηκε στην Αυστραλία. Η πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ είναι μακρά, αφού έχει διαγράψει χιλιόμετρα στις πασαρέλες για λογαριασμό πασίγνωστων σχεδιαστών ενώ έχει φωτογραφηθεί για δεκάδες καμπάνιες μόδας.

Η Σοφία Χατζηπαντελή... μετάνιωσε | Η δημόσια συγνώμη σε διαγωνιζόμενη

Το εκρηκτικό μοντέλο φωτογραφήθηκε πλάι στη Βίκυ Καγιά και στον Γιώργο Καράβα, με τα stories τους στο Ιnstagram να γίνονται viral. Δεν διευκρινήστηκε ωστόσο από τους ίδιους αν θα πάρει τον ρόλο της Σοφίας Χατζηπαντελή, αν θα κάνει guest εμφανίσεις ή αν θα είναι η coach των ανερχόμενων μοντέλων.

Δες το ρεπορτάζ:

Νέα κριτής στο GNTM 5; Η εκρηκτική παρουσία που παίρνει τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ