Follow us

Ζάχος Χατζηφωτίου | Δείτε την όμορφη εγγονή του, Δωροθέα Πασχαλίδου, που κάνει πετυχημένη καριέρα στο Hollywood

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον παππού της στο Ιnstagram.

MissBloom TEAM
Ζάχος Χατζηφωτίου NDP

Σε ηλικία 99 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Ζάχος Χατζηφωτίου το πρωί της Παρασκευής, 30/09, έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ σε κρίσιμη κατάσταση.

Η θλίψη που σκόρπισε ο θάνατός του είναι τεράστια, ενώ και η πολυαγαπημένη του εγγονή, Δωροθέα Πασχαλίδου, θέλησε να του πει το τελευταίο αντίο δημόσια, μέσω του Instagram της.

"Έζησες όπως ήθελες, Αντίο", έγραψε στη συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγες ώρες, στην οποία απεικονίζεται να είναι αγκαλιά με τη μητέρα της και τον παππού της.

Ζάχος Χατζηφωτίου | Δείτε την όμορφη εγγονή του, Δωροθέα Πασχαλίδου, που κάνει πετυχημένη καριέρα στο Hollywood

Η Δωροθέα, κόρη της Ματίνας Χατζηφωτίου, ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λος Άντζελες ως παραγωγός ταινιών, με μεγάλη συμμετοχή σε αρκετές ταινίες. Σε εκείνη είχε αναφερθεί ο εκλιπών σε συνέντευξή του στο περιοδικό People πριν λίγο καιρό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την οικογένειά του (εγγόνια και δισέγγονα).

Ζάχος Χατζηφωτίου | "Όταν παντρεύτηκα την Καρέζη, η Αλίκη έλεγε "θα της τον φάω""

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στο Instagram και δημοσιεύει αρκετά posts από την πολύ ενδιαφέρουσα ζωή της, ενώ ο φιλικός κύκλος της περιλαμβάνει αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες που τα τελευταία χρόνια έχουν μετακομίσει μόνιμα και εργάζονται στην Αμερική (Γιώργος Καραμίχος και Δημήτρης Γιαννέτος, μεταξύ άλλων).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ