Γαρυφαλλιά Καληφώνη | "Ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της"

Η πρώην παίκτρια του GNTM τοποθετήθηκε σχετικά με τις ατάκες της Βίκυς Καγιά με ένα viral video στο TikTok.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό ως παίκτρια στον πρώτο κύκλο του GNTM.

Η Γαρυφαλλιά, που πλέον δουλεύει ως μοντέλο διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο, δεν φοβάται να εκφραστεί ελεύθερα στα social media και να πει τη γνώμη της για οποιοδήποτε θέμα βρίσκεται στην επικαιρότητα. Έχοντας πολύ επιδραστική φωνή, παρουσία και απόψεις, τα βίντεο που δημιουργεί στο TikTok και Ιnstagram λαμβάνουν χιλιάδες views και likes, με το κοινό να ταυτίζεται απόλυτα μαζί της.

"Προσπάθησα τουλάχιστον δυο χρόνια να ξεπεράσω όλο αυτό το σοκ που υπέστην στο GNTM. Στους κριτές δεν μπορούσες να αντιπαρατεθείς"

Ένα τέτοιο βίντεο δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στο TikTok, σχολιάζοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο μια ατάκα της Βίκυς Καγιά από το GNTM 5. Πιο αναλυτικά, η κριτής πολλές φορές έχει σχολιαστεί αρνητικά για τις απόψεις που εκφράζει μέσα από το παιχνίδι, ενώ ένα σχόλιο που έκανε σε διαγωνιζόμενη στην πρώτη audition έγινε αφορμή για αντιδράσεις από πολλούς.

Έτσι, το νεαρό μοντέλο χρησιμοποίησε ως ήχο την παρατήρηση της Βίκυς Καγιά σχετικά με το πόσο βαμμένο είχε εμφανιστεί ένα μοντέλο στην audition, πράγμα το οποίο πρέπει να αποφεύγεται κατ᾽αυτήν, και γύρισε ένα βιντεάκι στο οποίο εμφανίζεται η ίδια πολύ βαμμένη, γράφοντας ως λεζάντα την εξής φράση:

"Ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της".

Δες το βίντεο: