Follow us

O Miles Teller εντυπωσιάστηκε από τον πρίγκιπα William

"Είμαι ειλικρινά χαμένος στα μάτια του πρίγκιπα William, δεν ξέρω, απλώς έπαθα… μπλακ άουτ".

MissBloom TEAM
Miles Teller Splash News / Ideal Image

O Miles Teller αισθάνθηκε "κραδασμούς" όταν συνάντησε τον πρίγκιπα William στο Λονδίνο.

Ο ηθοποιός είπε στον Jimmy Fallon ότι όταν αυτός και το καστ της ταινίας συνάντησαν τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton στην πρεμιέρα της ταινίας "Top Gun: Maverick" τον περασμένο Μάιο τα έχασε.

"Ω, σου δίνουν έναν πλήρως γεμάτο κατάλογο με κανόνες για το τι πρέπει και δεν πρέπει και υπάρχει πολλή εθιμοτυπία", είπε ο Τeller. "Έτσι, είχα ένα σεντόνι να μελετήσω για να βεβαιωθώ ότι δεν θα κάνω λάθος", πρόσθεσε προτού συνεχίσει για να εξηγήσει ότι μπορεί να χαιρέτησε τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας ελαφρώς υπερβολικά ενθουσιωδώς.

"Δεν πρέπει, για παράδειγμα, να απλώσεις το χέρι σου απευθείας, εκτός και αν το κάνει ο ίδιος", είπε ο Τeller στον Fallon.

Καθώς ο Fallon έδειχνε στο κοινό μια φωτογραφία του Teller και της συμπρωταγωνίστριάς του Τζένιφερ Κόνελι να αλληλεπιδρούν με το βασιλικό ζεύγος, ο Teller αστειεύτηκε λέγοντας: "Είμαι ειλικρινά χαμένος στα μάτια του πρίγκιπα William", με τον Fallon να του ζητάει να πει περισσότερα γι' αυτό.

"Τα μάτια του; Εννοώ, μπλε σαν τον πιο μπλε ωκεανό, Jimmy", είπε. "Τι θέλεις; Μπόρα Μπόρα".

Αλλά και για την Κate ο Τeller είχε να πει μία καλή κουβέντα.

"Η Κate είναι πολύ -- ξέρεις, όμορφη και ξέρεις, εγκάρδια και κρατιέται τόσο καλά, ναι, βασιλική", είπε ο Τeller. "Με τον William, δεν ξέρω, απλώς έπαθα… μπλακ άουτ", είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ