Follow us

Κατερίνα Στεφανίδη | "Η πατριαρχία είναι το χειρότερο πράγμα στην Ελλάδα"

Η Ολυμπιονίκης τόνισε μάλιστα πως την εκνευρίζει πολύ όταν τη ρωτάνε πότε θα σταματήσει τον αθλητισμό για να κάνει παιδιά.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στεφανίδη Instagram

Στην εκπομπή "Open Sport" μίλησε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στους στόχους που έχει για τη φετινή χρονιά, στον σύντροφο και προπονητή της, Μιτς Κρίερ, αλλά και στην πατριαρχία.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε ιστορία στο άλμα επί κοντώ | "Επανεκκίνηση το ασημένιο μετάλλιο" (βίντεο)

Πιο αναλυτικά η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ, όπου μένει μαζί με τον σύντροφό της. Η Κατερίνα Στεφανίδη υπογράμμισε πως θέλει μία χρονιά χωρίς πόνο και τραυματισμούς. Σημείωσε δε πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο ενώ περιέγραψε πώς γνωρίστηκε με τον Μιτς. Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος ανέφερε τη λέξη οικογένεια, η Ολυμπιονίκης δε δίστασε να παραδεχτεί πως κάποτε ήθελε να κάνει παιδιά, πλέον όμως όχι. Η ίδια, τόνισε μάλιστα πως την εκνευρίζει πάρα πολύ όταν τη ρωτάνε πότε θα σταματήσει τον αθλητισμό για να κάνει παιδιά. Τέλος, η Κατερίνα Στεφανίδη αναφέρθηκε στις γυναικοκτονίες λέγοντας πως η πατριαρχία είναι το χειρότερο πράγμα στην Ελλάδα.

"Δε φανταζόμουν ότι θα έφτανα εδώ. Θυμάμαι να λέω στη Ζυρίχη το 2014 στο πρώτο μετάλλιο, ότι αυτό είναι το πρώτο από πολλά μετάλλια."

"Αν πας πίσω στις συνεντεύξεις που δίναμε το 2016 λέγαμε θέλουμε να κάνουμε παιδάκια, να γίνουμε νέοι γονείς. Τώρα που έχουμε φτάσει πιο κοντά ηλικιακά σ’ αυτό λέμε και οι δύο πλέον δε θέλουμε παιδιά, θέλουμε σκυλάκια, γατάκια, κατσίκια άλογα… Και θεωρώ ένας από τους λόγους είναι πόσο πίεση έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε από έξω. Σε σημείο να μου φέρνει και εκνευρισμό. Πέρσι στα 31 μετά το Τόκιο και φέτος στα 32 να μου λένε να σταματήσω την καριέρα μου για να κάνω παιδιά. Ε πλέον θέλω να πω ότι δε θέλουμε να κάνουμε παιδιά, δε λέω ότι δε θα κάνουμε ποτέ, όμως δεν είναι ο στόχος μας και για να πω την αλήθεια έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές να υιοθετήσουμε."

"Με αυτά που έχουμε ζήσει βλέποντας συνέχεια μια νέα γυναικοκτονία μου είναι δύσκολο να σκεφτώ κάτι διαφορετικό από το πατριαρχικό καθεστώς."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ