Follow us

Λένα Παπαληγούρα | "H δύναμη και η χαρά μου είναι τα παιδιά μου"

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολύτιμη σχέση που έχει με τη μητέρα της.

MissBloom TEAM
Λένα Παπαληγούρα NDP

Στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (2/10), η Λένα Παπαληγούρα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στην καθημερινότητα με τα παιδιά της, στην πολύτιμη σχέση που έχει με τη μητέρα της αλλά και στο θέατρο.

Λένα Παπαληγούρα | Το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο, και τα δυο τους παιδιά

Πιο αναλυτικά, η ταλαντούχα ηθοποιός τόνισε πως τα παιδιά της είναι η δύναμή της λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν την έχουν δει ακόμη στο θέατρο καθώς οι ρόλοι της είναι δραματικοί. Στη συνέχεια, η Λένα Παπαληγούρα μίλησε για τη μητέρα της τονίζοντας πως δίχως τη βοήθεια της δε θα μπορούσε να δουλεύει τόσο πολύ. Τέλος, η ηθοποιός σχολίασε το πρόσφατο συμβάν με τους ηθοποιούς που καλούνται να δουλέψουν αμισθί υπογραμμίζοντας πως η αγάπη για τη δουλειά δεν την καθιστά χόμπι.

"Στο σπίτι περνάμε ωραία. Αισθάνομαι ότι είναι η δύναμη και η χαρά μου τα παιδιά μου. Δεν με έχουν δει τα παιδιά μου στο θέατρο γιατί είναι δραματικά αυτά που κάνω και δεν θέλω να τα μπλέξω."

"Είμαι πολύ τυχερή γιατί η μητέρα μου είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και έχουμε μια υπέροχη σχέση. Τώρα μάλιστα που είναι και γιαγιά νιώθω ακόμα πιο τυχερή γιατί αν δεν υπήρχε εκείνη δεν θα μπορούσα να δουλεύω έτσι και να έχω αυτό το πρόγραμμα."

"Αυτό που κάνουμε είναι η δουλειά μας. Ότι την αγαπάμε δεν σημαίνει ότι είναι το χόμπι μας."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ