Follow us

Ευγενία Μανωλίδου | Η minimal φθινοπωρινή της εμφάνιση είναι η απόδειξη ότι αυτό το top είναι το απαραίτητο item στην ντουλάπα μας

Από το outfit της συνθέτριας δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι ψηλοτάκουνες γόβες.

MissBloom TEAM
Ευγενία Μανωλίδου NDP

Πιο minimal από ποτέ εμφανίστηκε η Ευγενία Μανωλίδου, στο δείπνο του μη κερδοσκοπικού σωματείου "Safe Water Sports". Η συνθέτρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πιο χαμογελαστή και ευδιάθετη από ποτέ, εντυπωσιάζοντας μας με τη λιτή της εμφάνιση.

Ευγενία Μανωλίδου | Εμφανίστηκε με το πιο ιδιαίτερο color blocking του φθινοπώρου

Πιο αναλυτικά, η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη επέλεξε για αυτή τη φθινοπωρινή βραδιά να φορέσει ένα λευκό αμάνικο, ριχτό top, συνδυάζοντας την υπέροχα με ένα ψηλόμεσο, στενό παντελόνι σε λιλά χρώμα. Από το outfit της Ευγενίας Μανωλίδου δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι ψηλοτάκουνες γόβες. Η συνθέτρια δείχνει να αγαπά τις μυτερές και ψηλοτάκουνες γόβες, καθώς μάλιστα τις επιλέγει πολύ συχνά για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το top της συνθέτριας θεωρείται απαραίτητο item για την ντουλάπα μας καθώς μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ ενώ συνδυάζεται εύκολα με διάφορα prints αλλά και μονόχρωμα pieces.

Ευγενία Μανωλίδου | Η minimal φθινοπωρινή της εμφάνιση είναι η απόδειξη ότι αυτό το top είναι το απαραίτητο item στην ντουλάπα μας
Ευγενία Μανωλίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ