Αναστασία Παντούση | H ηθοποιός, που δηλώνει πως κουβαλάει πάντοτε τους ρόλους της, αποθεώθηκε από το Twitter για ακόμη μία φορά

Δύο χρόνια μετά, η ηθοποιός συναντάει ξανά τον ρόλο της Ιφιγένειας Νικολαΐδη στη συνέχεια της σειράς "Το Κόκκινο Ποτάμι".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Γεννήθηκε το 1991 και ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική το 2014. Ωστόσο, η Αναστασία Παντούση μπήκε στις ζωές των τηλεθεατών τη σεζόν 2019-2020, μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη "Το Κόκκινο Ποτάμι".

"Σμύρνη μου αγαπημένη" | Τα θριαμβευτικά σχόλια στο Twitter και το "ευχαριστώ" στη Μιμή Ντενίση

Δύο χρόνια μετά, η ηθοποιός συναντάει ξανά τον ρόλο της Ιφιγένειας Νικολαΐδη, στη συνέχεια της πετυχημένης σειράς. Χθες, "Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια" έκανε πρεμιέρα, με τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν τη σειρά, την παραγωγή και φυσικά, την Αναστασία Παντούση. Η ηθοποιός παραδέχεται πως αγαπάει την ελευθερία. Κάποια μέρα θέλει να αποκτήσει παιδιά και να κάνει τη δική της οικογένεια ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν είναι έτοιμη. Είναι άνθρωπος αισιόδοξος ενώ όπως η ίδια λέει, κουβαλάει πάντα τους ρόλους της.

Χθες, η Αναστασία Παντούση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Open Weekend" όπου μίλησε για την πρεμιέρα της σειράς αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Δες το σχετικό απόσπασμα :