Έρχεται επικό reunion για... τους "Ψίθυρους καρδιάς"

Μία ακόμα... απρόσμενη συνάντηση αναμένεται να δούμε στα "Νούμερα" του Φοίβου Δεληβοριά, στο επεισόδιο της 14ης Οκτωβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η νέα μουσική κωμωδία της ΕΡΤ, "Τα Νούμερα", με την υπογραφή του Φοίβου Δεληβοριά, φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς σε κάθε επεισόδιο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και ανεβαίνει στους πίνακες της τηλεθέασης.

Με ένα ξεχωριστό επιτελείο ηθοποιών και με καλεσμένους απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού μουσικού κόσμου σε εντελώς απροσδόκητες "κινηματογραφικές" εμφανίσεις, και με μια εξαιρετική δημιουργική ομάδα στο σενάριο, στα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική, τη φωτογραφία, "Τα Νούμερα" "παντρεύουν" την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Μάλιστα, το τελευταίο επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 30 Σεπτεμβρίου, "γκρέμισε" το Twitter, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν διθυραμβικά σχόλια για την... τζαζ εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά και την απρόσμενη ερμηνεία του Φοίβου Δεληβοριά στο "Gucci φόρεμα".

H συνέχεια στο thetoc.gr

Tags