Follow us

Eλιάνα Χρυσικοπούλου | Το νέο της σπίτι σχεδόν ολοκληρώθηκε - Δείτε το παραμυθένιο δωμάτιο της μικρής Βικτώριας

Το νέο σπίτι της γνωστής παρουσιάστριας.

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου Instagram

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετακομίζει και εμείς, έχουμε ήδη καταφέρει να ρίξουμε κλεφτές ματιές στο νέο της σπίτι. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μοιραστεί με τους followers της αρκετά στιγμιότυπα από τη διαδικασία της ανακαίνισης ενώ έχει δείξει πολλά από τα ανακαινισμένα δωμάτια.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετακομίζει | Η εντυπωσιακή κουζίνα, τα φωτεινά δωμάτια και το μοντέρνο μπάνιο

Πιο αναλυτικά, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει μοιραστεί πολλά Instagram stories από το νέο της σπίτι ενώ πριν από λίγες μέρες, μας ξενάγησε για πρώτη φορά στο παραμυθένιο δωμάτιο της κόρης της, Βικτώρια. Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος ανήρτησε μία φωτογραφία από το δωμάτιο της κόρης της, το οποίο εικάζουμε πως θα ζήλευε κάθε παιδί. Βουτηγμένη στο χρώμα του ροζ, η κρεβατοκάμαρα της μικρής Βικτώριας θυμίζει πραγματικά ζαχαρωτό. Μάλιστα, φαίνεται πως ο χώρος του δωματίου έχει διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευρύχωρος.

Το κρεβάτι της Βικτώριας είναι ξύλινο, comfy, έξυπνο μα και πολυχρηστικό. Για την ακρίβεια, όπως πολύ σωστά σημείωσε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, κάτω από το στρώμα της Βικτώριας υπάρχει ένας μικρός χώρος, εκεί όπου βρίσκεται το γραφείο της.

Eλιάνα Χρυσικοπούλου | Το νέο της σπίτι σχεδόν ολοκληρώθηκε - Δείτε το παραμυθένιο δωμάτιο της μικρής Βικτώριας
Ελιάνα Χρυσικοπούλου
Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ