Follow us

Δούκισσα Νομικού | Η έντονη αμηχανία της μπροστά στην κάμερα του "Πρωινού"

"Ξέρω πολύ καλά πως έχετε πολλά να με ρωτήσετε..."

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram @dutchesss

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρησή της από "Το Πρωινό". Η επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο πάρτι της Envie Shoes ενώ μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Βάσια Κωσταρά | Θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό";

Πιο αναλυτικά, οι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν τα πάντα σχετικά με την αποχώρησή της από την εκπομπή "Το Πρωινό", ωστόσο η Δούκισσα Νομικού δε θέλησε να πει κάτι παραπάνω. Συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε πως δεν είναι ο χώρος αλλά ούτε και η κατάλληλη ώρα για τέτοιες συζητήσεις. Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι τόνισαν πως βρίσκεται μπροστά της η κάμερα της εν λόγω εκπομπής, η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα αμήχανο νεύμα στέλνοντας πολλά φιλιά.

"Ξέρω πολύ καλά πως έχετε πολλά να με ρωτήσετε. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, ούτε το κατάλληλο περιβάλλον να συζητήσουμε μια τόσο σοβαρή απόφαση για εμένα. Ο κόσμος με στήριξε πολύ και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τα χιλιάδες μηνύματα όπως και σε πολλούς συναδέλφους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Θα μου επιτρέψετε να μην πούμε τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή που θα είναι και οι συνθήκες κατάλληλες."

"Πολλά πολλά φιλιά."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ