Follow us

Η αποκάλυψη της Φωτεινής Αθερίδου | "Έχω 75% απώλεια ακοής"

Όλα όσα είπε για εκείνη ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

MissBloom TEAM
Φωτεινή Αθερίδου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες η Φωτεινή Αθερίδου. Η ηθοποιός και ο σύζυγό της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, έδωσαν μία συνέντευξη από κοινού ενώ μίλησαν για όλα.

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο του και στην βάπτιση του μονάκριβου γιου τους ενώ έκαναν μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την ακοή της Φωτεινής Αθερίδου. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε πως έχει 75% απώλεια ακοής ενώ ο σύζυγός της δεν δίστασε να περιγράψει κάποια περιστατικά που συμβαίνουν εξαιτίας αυτού του θέματος.

"Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Έχει 75% απώλεια ακοής. Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές. Με την πρώτη δεν τα ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη… Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι." είπε ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "The 2night Show" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ