Follow us

Brad Pitt: Η Angelina Jolie τον κατηγορεί ότι χτύπησε τα παιδιά τους

Περισσότερα στοιχεία για το βίαιο περιστατικό κατά τη διάρκεια της περίφημης πτήσης του 2016 φέρνουν στο φως δικαστικά έγγραφα που προσκόμησε η Jolie

Brad_Pitt_katigories_Jolie Splash News

Η δικαστική διαμάχη Jolie - Pitt για την πώληση του περίφημου Chateau Mirval στην νοτιοανατολική Γαλλία έχει φέρει στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο που συνέβαλε καταλυτικά στον χωρισμό του λαμπερού ζευγαριού του Hollywood.

Σε νέα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt ότι, όντας σε κατάσταση μέθης, έπιασε από το λαιμό ένα από τα έξι παιδιά τους, χαστούκισε ένα άλλο, και έσπρωξε την ίδια με βία στον τοίχο του μπάνιου του ιδιωτικού τζετ τραβώντας την από τα μαλλιά.

Το χρονικό της επίμαχης πτήσης

Πιο συγκεκριμένα η Jolie δήλωσε ότι η συμπεριφορά του Pitt κατά την πτήση από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια τον Σεπτέμβριο του 2016 τραυμάτισε ψυχικά τα παιδιά τους, ενώ η ίδια υπέστη τραυματισμούς στην πλάτη και τον αγκώνα της, όπως είναι γνωστό και από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν με τις μελανιές στο σώμα της.

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η Jolie, ο Pitt ήταν σωματικά και συναισθηματικά βίαιος προς την ίδια και τα παιδιά τους, τα οποία ήταν τότε μεταξύ 8 και 15 ετών. Ο καβγάς ξέσπασε όταν ο Pitt ήρθε σε αντιπαράθεση με ένα από τα παιδιά του μέσα στο αεροπλάνο. Όταν η ηθοποιός τον ρώτησε τι συμβαίνει εκείνος την "κατηγόρησε ότι ήταν πολύ υποχωρητική απέναντι στα παιδιά και της επιτέθηκε λεκτικά”.

Η Jolie ισχυρίζεται ότι η κατάσταση κλιμακώθηκε 90 λεπτά αργότερα όταν ο Pitt την τράβηξε στο μπάνιο, την άρπαξε από το κεφάλι και τους ώμους και την ταρακούνησε και άρχισε να της φωνάζει. Στη συνέχεια χτύπησε το χέρι του στο ταβάνι του αεροπλάνου πολλές φορές, προτρέποντας την Jolie να φύγει από εκεί. Όταν ένα από παιδιά τους αναρρωτήθηκε τι συμβαίνει, ο Pitt, και πάλι σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα της Jolie άρχισε να φωνάζει και σύντομα έπιασε από το λαιμό ένα τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο.

Για το υπόλοιπο της πτήσης, "για να αποφύγουν την οργή του Pitt", οποίος επέστρεφε κατά καιρούς από το πίσω μέρος του αεροπλάνου για να εξαπολύσει απειλές, η Jolie και τα παιδιά "κάθισαν ακίνητοι και σιωπηλοί κάτω από κουβέρτες". Σύμφωνα με τα έγγραφα, κάποια στιγμή, ο Pitt έριξε μπύρα πάνω στη Jolie, ενώ αργότερα, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί πάνω στα παιδιά, προτού αποκοιμηθεί.

Κατά την προσγείωση η Jolie τον ξύπνησε για να τον ενημερώσει ότι εκείνη και τα παιδιά θα πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο αντί για το σπίτι τους. Τότε εκείνος τους εμπόδισε να αποβιβαστούν φωνάζοντας για περίπου 20 λεπτά, ενώ με το που εκείνη και τα παιδιά τους βγήκαν από την πόρτα του αεροπλάνου τους ξαναεπιτέθηκε σωματικά.

Brad Pitt: Η Angelina Jolie τον κατηγορεί ότι χτύπησε τα παιδιά τους

Τι ζητάει τώρα η Angelina Jolie

Μάλιστα, η Jolie κατηγορεί τον Pitt ότι ο ίδιος προκάλεσε τη δημοσιοποίηση των παραπάνω λεπτομερειών, καθώς, ο ηθοποιός την μήνυσε ισχυριζόμενος ότι αθέτησε συμφωνία τους όταν αποφάσισε μονομερώς και εν αγνοία του να πουλήσει το μερίδιο της στο οινοποιείο σε τρίτο, συγκεκριμένα στη Stoli Group.

Η Jolie, που από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι αρχικά προσπάθησε να πουλήσει στον ηθοποιό το μερίδιό της, αλλά η διαπραγμάτευση "βρήκε τοίχο” όταν εκείνος της έθεσε ως όρο να υπογράψει συμφωνία που την υποχρέωνε να μη δημοσιοποιήσει οποιαδήποτε πληροφορία για το βίαιο περιστατικό στο αεροπλάνο, τον μήνυσε πίσω και τον θεωρεί, σύμφωνα με πηγές κοντά στην ίδια, υπεύθυνο της δημοσιεύσεις όσων συνέβησαν στην επίμαχη πτήση το 2016, κάτι που δεν επιθυμούσε σε μία προσπάθεια να προστατέψει τα παιδιά της.

Πηγή από το περιβάλλον του Pitt δήλωσε στη Daily Mail ότι η Jolie συνεχίζει να αναμασά, να αναθεωρεί και να επανασχεδιάζει την περιγραφή ενός γεγονότος που συνέβη πριν από έξι χρόνια, προσθέτοντας εντελώς αναληθείς πληροφορίες κάθε φορά που δεν καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει, ενώ η νομική ομάδα του Pitt αναρωτιέται γιατί το περιστατικό δεν θίχτηκε στη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών.

Αυτό που ζητά τώρα η Jolie είναι να κριθεί ως οριστική η πώληση του μεριδίου της στην Stoli είναι οριστική έτσι ώστε να μπορέσει επιτέλους η ίδια και τα παιδιά της να προχωρήσουν ήρεμα με τις ζωές τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ