Follow us

Στο σφυρί το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας - Έκαναν "φτερά" τα σπίτια σε Ψυχικό και Κέρκυρα

Εκτός από τις δικαστικές περιπέτειες, ο Πέτρος Φιλιππίδης καλείται να ξεπεράσει και τον σκόπελο των οικονομικών προβλημάτων και των ανεκπλήρωτων υποχρεώσεων προς τις τράπεζες.

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Συνεχίζεται ο πονοκέφαλος των πλειστηριασμών για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης όπου ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες ενός βιασμού και δύο αποπειρών βιασμού. Εκτός, όμως, από τις δικαστικές περιπέτειες, ο κ. Φιλιππίδης καλείται να ξεπεράσει και τον σκόπελο των οικονομικών προβλημάτων και των ανεκπλήρωτων υποχρεώσεων προς τις τράπεζες. Αυτές οι οφειλές έχουν οδηγήσει τον τελευταίο χρόνο στον κατώφλι των πλειστηριασμών ορισμένα από τα περιουσιακά του στοιχεία.

Οι κατοικίες σε Ψυχικό και Κέρκυρα

Θυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες στο στόχαστρο είχε βρεθεί μια μεζονέτα στο Ψυχικό, η οποία ανήκε στο ζεύγος Φιλιππίδη-Νίνου, η οποία μετά από δύο αναστολές και διόρθωση προς τα πάνω της τιμής πρώτης προσφοράς, πέρασε σε νέους ιδιοκτήτες σε μια συμφωνία που έγινε εκτός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Επιπλέον, πριν από μερικές μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου άλλαξε χέρια μια μονοκατοικία στον οικισμό Λιαπάδες στην Κέρκυρα, η οποία μέχρι πρότινος υπήρξε κάτω από την ιδιοκτησία του Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του Ελπίδας Νίνου. Να σημειωθεί ότι η τιμή στην οποία κατακυρώθηκε στο νέο ιδιοκτήτη έκλεισε στις 61.100 ευρώ.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ