Follow us

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου | Και όμως, η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα πρωταγωνιστεί στη σειρά "Γλυκάνισος"

Δείτε ποιον ρόλο ενσαρκώνει η 23χρονη στη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ.

MissBloom TEAM
Γλυκάνισος Instagram

Ο "Γλυκάνισος" είναι η καινούργια, δραματική τηλεοπτική σειρά ΣΚΑΪ, που έχει δικαίως κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Μεταξύ των ταλαντούχων μάλιστα πρωταγωνιστών, υπάρχει μία παρουσία που δείχνει αρκετά γνώριμη.

Πιο αναλυτικά, η ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της εν λόγω σειράς, εντοπίσαμε τη Θαλασσινή Μποσταντζόγλου. Η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα φαίνεται πως συνεχίζει να κάνει μεγάλα βήματα στην υποκριτική, ακολουθώντας αυτά των γονιών της. Η 23χρονη αν και ξεκίνησε να σπουδάζει Δημοσιογραφία, σύντομα κατάλαβε πως η καρδιά της χτυπάει για την υποκριτική. Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ραδιοφωνική παραγωγός ενώ έχει συμμετάσχει και σε άλλες σειρές όπως "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και "42°C".

Στη νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα, η νεαρή ηθοποιός υποδύεται μία ακτιβίστρια, freelancer φωτογράφο, τη Μαργαρίτα Ζαφείρη, η οποία προσπαθεί να μάθει όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τους εξαφανισμένους πρόσφυγες του νησιού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ