Θαλασσινή Μποσταντζόγλου | Και όμως, η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα πρωταγωνιστεί στη σειρά "Γλυκάνισος"

Δείτε ποιον ρόλο ενσαρκώνει η 23χρονη στη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο "Γλυκάνισος" είναι η καινούργια, δραματική τηλεοπτική σειρά ΣΚΑΪ, που έχει δικαίως κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Μεταξύ των ταλαντούχων μάλιστα πρωταγωνιστών, υπάρχει μία παρουσία που δείχνει αρκετά γνώριμη.

Πιο αναλυτικά, η ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της εν λόγω σειράς, εντοπίσαμε τη Θαλασσινή Μποσταντζόγλου. Η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα φαίνεται πως συνεχίζει να κάνει μεγάλα βήματα στην υποκριτική, ακολουθώντας αυτά των γονιών της. Η 23χρονη αν και ξεκίνησε να σπουδάζει Δημοσιογραφία, σύντομα κατάλαβε πως η καρδιά της χτυπάει για την υποκριτική. Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ραδιοφωνική παραγωγός ενώ έχει συμμετάσχει και σε άλλες σειρές όπως "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και "42°C".

Στη νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα, η νεαρή ηθοποιός υποδύεται μία ακτιβίστρια, freelancer φωτογράφο, τη Μαργαρίτα Ζαφείρη, η οποία προσπαθεί να μάθει όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τους εξαφανισμένους πρόσφυγες του νησιού.