Follow us

Νέο παραλήρημα του Kanye West | Το ρατσιστικό t-shirt και οι αντιδράσεις από τις Gigi Hadid και Khloe Kardashian

Όλα ξεκινήσαν από την παρουσίαση της συλλογής Yeezy Season 9 στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Kanye West Abaca/www.visualhellas.gr

Ένα νέο διαδικτυακό παραλήρημα του Kanye West διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το προκλητικό t-shirt

Όλα ξεκίνησαν όταν, μετά την παρουσίαση της συλλογής Ye Season 9 στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, η fashion editor διάσημου μέσου του εξωτερικού, Gabriella Karefa-Johnson μοιράστηκε στα Instagram stories της τα μηνύματα που αντάλλαξε με ένα φίλο σχολιάζοντας το t-shirt "White Lives Matter” που παρουσίασε ο ράπερ στην συλλογή του. Η συντάκτρια, αν και σημείωσε ότι καταλαβαίνει τι ενδεχομένως να ήθελε να επικοινωνήσει ο ράπερ, είπε πως βρήκε την επιλογή αυτού του συνθήματος "βαθιά προσβλητική, βίαιη και επικίνδυνη”.

Ο Kanye απάντησε κοινοποιώντας ένα screenshot του λογαριασμού της Gabriella στο Instagram καθώς και φωτογραφίες της, σχολιάζοντας στη λεζάντα την εμφάνισή της και υπονοώντας ότι δεν μπορεί να ασχολείται αυτός άνθρωπος με την μόδα. Μοιράστηκε επίσης screenshots από μηνύματά του με τον, όπως πιστεύεται, σχεδιαστή Mowalola Ogunlesi, ο οποίος τον συμβούλευσε: "Επίσης, δεν νομίζω ότι πρέπει να προσβάλλεις αυτή τη συντάκτρια. Θα μπορούσατε πραγματικά να κάνετε μια συζήτηση για το μπλουζάκι από κοντά".

Η παρέμβαση της Khloe Kardashian

Η προκλητική συμπεριφορά του Kanye προκάλεσε την πύρινη αντίδραση της Gigi Hadid η οποία τον αποκάλεσε "bully και γελοίο”, του Jaden Smith, του rapper Boosie Badazz, της Haley Bieber και εσχάτως της Khloe Kardashian. Η κατάσταση κλιμακώθηκε καθώς μετά το ξέσπασμα της Hadid ο Kanye δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο ισχυρίζεται ότι η οικογένεια Kardashian κρατά την κόρη του Chicago μακριά του και μάλιστα ότι δεν ήξερε πού βρίσκονταν την ημέρα των γενεθλίων της.

Το παραπάνω μήνυμα προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Khloe Kardashian, "Ye, σε αγαπώ. Δεν θέλω να το κάνω αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ΕΣΥ συνεχίζεις να το φέρνεις εδώ. Είσαι ο πατέρας των ανιψιών μου και προσπαθώ να δείξω σεβασμό, αλλά σε παρακαλώ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να καταστρέφεις την Κιμ και να χρησιμοποιείς την οικογένειά μας όταν θέλεις να προκαλέσεις αντιπερισπασμό. "Πάλι με το αφήγημα για τα γενέθλια. Αρκετά πια. Όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια και κατά τη γνώμη μου, όλοι έχουν κουραστεί από αυτό", αναφέρει η τηλεπερσόνα μεταξύ άλλων. Φυσικά ο ράπερ δεν το άφησε έτσι και αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Khloe στο Instagram αποκαλώντας όλη την οικογένεια Kardashian ψεύτες.

Στη συνέχεια ο Ye, ανήρτησε μια σειρά από posts στα οποία υπερασπίζεται το αμφιλεγόμενο T-shirt με το μήνυμα "White Lives Matter”, αποκάλεσε το Black Lives Matter κίνημα "απάτη” και σε ένα ακόμη παραληρηματικό κείμενο ανέφερε ότι τίποτε άλλο, πέρα από το t-shirt του δεν άξιζε στην εβδομάδα μόδας, ενώ "αποκάλεσε” τους ανθρώπους πρόβατα και είπε ότι φοράνε "σκουπίδια”.

Μένει να δούμε πόση ώρα θα αντέξουν αυτές οι αναρτήσεις στο Instagram του Kanye πριν τα διαγράψει όλα ξανά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ