Follow us

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν μία παραμυθένια νύφη | Το λαμπερό off-shoulder νυφικό δια χειρός Celia Kritharioti

Ό,τι ακριβώς χρειάζεται μία εγκυμονούσα νύφη για να νιώσει άνετη, όμορφη και φυσικά, λαμπερή.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Λιτό αλλά λαμπερό. Κομψό μα καθόλου κλασικό και τετριμμένο. Το νυφικό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται μία εγκυμονούσα νύφη για να νιώσει άνετη, όμορφη και φυσικά, λαμπερή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο σέξι από ποτέ | Οι paparazzi φωτογραφίες με εφαρμοστό φόρεμα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Στις 2 Οκτωβρίου 2021, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι, που σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας. Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια ήταν μία glamorous νύφη που αν και ήταν όμορφη και λαμπερή, δεν ήταν καθόλου υπερβολική.

Το δια χειρός Celia Kritharioti νυφικό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είχε ριχτή γραμμή και αγκάλιαζε υπέροχα το σώμα της εγκυμονούσας. Η ιδιαιτερότητα βέβαια του mini ολόλευκου νυφικού βρισκόταν φυσικά, στις λεπτομέρειες. Το off-the-shoulder νυφικό ήταν στολισμένο στο τελείωμα και στη γραμμή του στήθους με όμορφα πετράδια σε λευκό και ασημί χρώμα, τα οποία προσέδιδαν την απαραίτητη ένταση και λάμψη. Αντίστοιχης ομορφιάς και λάμψης πετράδια επέλεξε και για τα σκουλαρίκια της ενώ τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της, επίσης δια χειρός Celia Kritharioti, κοσμούσε ένας μεγάλος ασημί φιόγκος.

Με χτένισμα που θύμιζε κάτι από Βrigitte Βardot, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν δίχως άλλο μία παραμυθένια νύφη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ