Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Γιατί δεν εμφανίστηκε στη δίκη Φιλιππίδη;

Όλη η αλήθεια γύρω από την κλήτευση της παρουσιάστριας.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη φαίνεται πως έχει κληθεί η Ζέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια απουσίαζε χθες από τη δικάσιμο ωστόσο όπως όλα δείχνουν, θα παραστεί την ερχόμενη Τρίτη (11/10).

Πιο αναλυτικά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δήλωσε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών πως δεν έχει μιλήσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά γνωρίζει πως δεν αποφεύγει τις ευθύνες καθώς και πως θα παραστεί στη δίκη.
Αντιθέτως, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Λιάγκας συνομίλησε με τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία του ανέφερε πως μέχρι στιγμής, δεν έχει λάβει κανένα επίσημο έγγραφο της κλήτευσής της. Μάλιστα, στην εκπομπή "Το Πρωινό" αναφέρθηκε για πρώτη φορά τί είναι αυτό που καλείται να απαντήσει και να διευκρινίσει η παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, αυτό που ειπώθηκε είναι πως η Ζέτα Μακρυπούλια καλείται να διευκρινίσει το αν είχε τεθεί θέμα αντικατάστασης στην παράσταση του έργου "Κουζίνες” που ανέβηκε στο θέατρο Ήβη το 2008, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με τον βιασμό για τον οποίο κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης από την πρώτη καταγγέλουσα.

"Μέχρι και προχθές δεν είχε λάβει κανένα χαρτί η Ζέτα Μακρυπούλια για να πάει να καταθέσει στο δικαστήριο. Άρα όλα αυτά που λέγονταν ότι κρύβεται ή φοβάται ή ντρέπεται είναι αποκυήματα φαντασίας. Ούτε κρύφτηκε, ούτε τίποτα. Και κάτι που το λέμε για πρώτη φορά, ούτε τώρα έχει λάβει κανένα χαρτί."

"Χθες το πρωί, χτύπησε το κινητό της και ήταν ένα σταθερό. Της είπαν ότι είναι από την Εισαγγελία, και ότι πρέπει να παραστεί την Τρίτη 11/10 στο Εφετείο. Εκείνη ρώτησε αν είναι επίσημο, γιατί δεν είχε λάβει κανένα χαρτί. Τότε εκείνοι της είπαν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται κλήση γιατί είναι χρονοβόρα, επειδή δεν είναι μάρτυρας για να κλητευτεί από την αρχή. Η πρόταση που της διατύπωσαν λοιπόν έχει ισχύ. Τότε, η Ζέτα Μακρυπούλια τους απάντησε πως έχει γύρισμα, θα το αλλάξει όπως και έκανε. Την Τρίτη θα πάει κανονικά στο δικαστήριο." είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Δες τα σχετικά αποσπάσματα απο την εκπομπή "Happy Day" και "Το Πρωινό" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ