Follow us

Cary Grant |"Έμαθα ότι κανένας άλλος δεν με έκανε δυστυχισμένο παρά μόνον ο εαυτός μου"

Πρώιμη απώλεια της μητέρας, αλκοολικός πατέρας, 75 ταινίες, δύο υποφηφιότητες για Όσκαρ , 5 γάμοι, φήμες για ομοφυλοφιλία. Η ζωή του Cary Grant γίνεται ταινία και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να την δούμε.

MissBloom TEAM
grant Wikimedia common

Cary Grant ήταν το ψευδώνυμο με το οποίο έκανε καριέρα στον κινηματογράφο ο Archibald Αlexander Lits, που γεννήθηκε το 1904 στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Ο πατέρας του ήταν αλκοολικός, σιδερωτής σε ένα ραφείο, και η μητέρα πέρασε περισσότερα από 20 χρόνια σε ψυχιατρείο. Σύμφωνα με τον βιογράφο του, Scott Aman, ο Grant ήταν ένα μοναχικό παιδί, παραμελημένο σε μεγάλο βαθμό από τους γονείς του, που "θα περνούσε την υπόλοιπη ζωή του προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις πληγές των παιδικών του χρόνων", και όλες οι μέρες του θα ήταν γεμάτες από παράλογο φόβο και αβεβαιότητα.

Ο νεαρός Αrchi Lits εγκατέλειψε το σχολείο στα 14 –στην πραγματικότητα, τον έδιωξαν– και βρήκε παρηγοριά στα λαϊκά μιούζικ χολ του Μπρίστολ. Σύντομα βρήκε δουλειά σαν κομπάρσος και λίγο αργότερα μπήκε σε ένα μπουλούκι ακροβατών και ζογκλέρ που περπατούσαν με ξυλοπόδαρα και έκαναν παντομίμα. Ο θίασος ταξίδεψε στην Αμερική, όπου έπαιξε σε θέατρα δεύτερης και τρίτης σειράς, και όταν επέστρεψε στην Αγγλία, ο νεαρός Αrchi Lits αποφάσισε να μην τους ακολουθήσει.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ