Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετακόμισε | Τα δωμάτια των παιδιών της μοιάζει να έχουν βγει από το Pinterest

Τα δωμάτια των δύο κοριτσιών είναι το όνειρο κάθε παιδιού.

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου Instagram @elianoula

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βιώνει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή της, αφού όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μετακομίζει σε νέο σπίτι. Η δημοσιογράφος που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε με τους followers της τη διαδικασία της μετακόμισης, τα χρώματα που επέλεξε για τους τοίχους αλλά και τη μεταμόρφωση της κουζίνας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχουν τα δωμάτια των παιδιών της. Η μικρή Ισαβέλλα και η μικρή Βικτώρια επέλεξαν μόνες τους πως επιθυμούν να μοιάζει το δωμάτιο τους. Πιο συγκεκριμένα, το δωμάτιο της Βικτώριας είναι σε ροζ αποχρώσεις και η διακόσμησή του είναι παραμυθένια, ενώ της Ισαβέλλας είναι σε γήινες και πράσινες αποχρώσεις.

Η χαρούμενη μαμά Ελιάνα Χρυσικοπούλου μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram της μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τα Pinterest inspired δωμάτια των δύο κοριτσιών, θέλοντας έτσι να τονίσει πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να ζούνε σε δωμάτια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Όπως έγραψε και η ίδια στην ανάρτησή της

"Είναι συγκινητικό να δημιουργείς κάτι από το μηδέν - πόσο μάλλον όταν αυτό το "κάτι" είναι τα δωμάτια που θα παίζουν, θα διαβάζουν, θα ξεκουράζονται, θα κοιμούνται και θα ξυπνάνε τα παιδιά σου. Να, λοιπόν, τα νέα δωμάτια της Ισαβέλλας & της Βικτώριας, αφού τα "έζησαν" εδώ και λίγο καιρό. Τα κρεβάτια τους και τα γραφεία τους (ή, για να το πω καλύτερα, τα κρεβατογραφεία τους) είναι από την GoKids, όπου μαζί μελετήσαμε τις ανάγκες των κοριτσιών, το μέγεθος των δωματίων τους, τις σχολικές τους απαιτήσεις (η Ισαβέλλα έχει καθημερινό διάβασμα και χρειάζεται γραφείο, η Βικτώρια νομίζει ότι "χρειάζεται" γραφείο) την ασφάλεια για το ύψος του κρεβατιού τους με βάση την ηλικία τους (ευτυχώς τα περισσότερα έπιπλα στη συγκεκριμένη εταιρία γίνονται εξ’ ολοκλήρου custom made) και βέβαια το γούστο τους, το πόσο κουλ ή κοριτσίστικος θέλουν να είναι ο χώρος τους (Βικτώρια + παραμυθένιο τούνελ = LFE). Το αποτέλεσμα; Τα λατρεύουν. Και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία, τίποτα άλλο".

Οι φωτογραφίες από τα δωμάτια των δύο κοριτσιών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ