Η Αμαλία Κωστοπούλου μοιάζει με top model | Η εμφάνιση με μαύρο lingerie φόρεμα

Το sexy look της Αμαλίας Κωστοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Αμαλία Κωστοπούλου διαθέτει πολύ ξεχωριστό στιλ με κάθε της εμφάνιση να γίνεται αντικείμενο συζήτησης αλλά και έμπνευσης για όσες γυναίκες αγαπούν τη μόδα. το νεαρό κορίτσι διαθέτει ένα πολύ καλλίγραμμο κορμί και αγαπά τις mininal γραμμές στα ρούχα, που την κάνουν να μοιάζει με top model.

Πρόσφατα, η Αμαλία Κωστοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μία mirror selfie φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα μακρύ μαύρο lingerie φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα στο μπούστο. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της μία μαύρα δερμάτινα μποτάκια και μία μαύρη saddle bag του οίκου Dior.

Τα slip φορέματα είναι ένα από τα must have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη συλλογή της. Η πρώτη του εμφάνιση στην ιστορία του γυναικείου ενδύματος ξεκινά τη δεκαετία του ’20, όταν οι γυναίκες τα φορούσαν κυρίως ως μισοφόρι κάτω από τα φορέματα τους. Αργότερα, αυτό το στιλ φορέματος έγινε πολύ διάσημο λόγω του John Galliano αλλά και της πριγκίπισσας Diana, η οποία είχει φορέσει ένα slip dress σε royal blue απόχρωση με δαντελένιες λεπτομέρειες το 1996 σε δημόσια εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη. Αυτό το τόσο θηλυκό φόρεμα όμως λάτρεψαν και άλλοι σχεδιαστές όπως οι Calvin Klein και Narciso Rodrigez.

Το look της Αμαλίας Κωστοπούλου

Διαβάστε Επίσης