Follow us

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι full in love | Οι τρυφερές ευχές και η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια του συζύγου της

Ο Νίκος Ισηγόνης έγινε σαράντα.

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου NDP Photo Agency

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η χθεσινή ημέρα μάλιστα ήταν πολύ ιδιαίτερη για την οικογένεια της παρουσιάστριας, αφού ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης είχε τα γενέθλια του. Προς τιμήν του, η Μαντώ Γαστεράτου διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων μαζί με τους φίλους τους.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικά στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη βραδιά αλλά και την εντυπωσιακή τούρτα.

Τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο γάμου του. Συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2018. Η παρουσιάστρια μάλιστα είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία από τον γάμο τους και στη λεζάντα έγραψε "Σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια παντρεύτηκα τον "τελειο κύριο Νικο"! Ναι για εμενα συνεχίζει να είναι τέλειος. Συνεχίζει να είναι εκείνος ο άντρας που θαυμάζω, αγαπώ και σέβομαι! Εκεινος που στέκεται δίπλα μου σαν σύζυγος, σύντροφος, φίλος και πατέρας.

Που με κάνει να ονειρεύομαι ότι θα γεράσουμε μαζί και θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο παρέα, σαν εκείνα τα ζευγάρια συνταξιούχων που τα βλέπεις και ονειρεύεσαι κάποτε να είσαι έτσι κι εσύ. Ο άνθρωπος που όταν έχω πρόβλημα, μόνο με ένα βλέμμα του και με την ηρεμία της φωνής του ξέρει να με ησυχάζει.

Εκείνον τον ήρωα που αντέχει όλα τα στραβά και ανάποδα μου κι ακόμα κι αυτά τα βρίσκει χαριτωμένα! Το τυπάκι εκείνο που δεν ενδιαφέρεται για τα social media και αποφεύγει τις φωτογραφίες και τα δήθεν... Τον Mr Google που κάθε φορά τον ρωτάω ότι κουλό μου κατέβει στο κεφάλι και ναι έχει για όλα μια απάντηση!

Την κινητή εγκυκλοπαιδεια ιστορίας, μαθηματικών και γεωγραφίας που κάθε φορά με εκπλήσσει με το εύρος των γνώσεων του. Τον τύπο εκείνο που όλοι μου οι φίλοι έχουν respect και λατρεύουν! Εκείνος που βρίσκει τέλεια τα καρβουνιασμένα φασολάκια που μου έχουν αρπάξει στην κατσαρόλα.

Ο άνθρωπος που με έκανε να υιοθετήσω τον πιο σπουδαίο ρόλο στην ζωή μου, αυτόν της μητέρας! Αυτός που ξυπνάει αχάραγα το πρωί για την δουλειά και γυρίζει στο σπίτι κουρασμένος το βράδυ για να μην μας λείψει τίποτα! Ο πιο τρυφερός και υπέροχος μπαμπάς... Με μια λέξη ο πιο γ@μ@τος τυπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου! Όλα τα παραπάνω και τόσα άλλα που κρατάω για εμένα και εκείνον που δεν μπορώ να μοιραστώ".

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι full in love | Οι τρυφερές ευχές και η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια του συζύγου της
Μαντώ Γαστεράτου
Μαντώ Γαστεράτου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ