Follow us

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου με το must have πανωφόρι του φθινοπώρου σε βραδινή έξοδο

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου έδωσε το παρών στην παράσταση "The Music Critic" στο Ηρώδειο κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το look της.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Ευαγγελάτου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου έδωσε το παρών στην παράσταση "The Music Critic" στο Ηρώδειο και πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του NDP. H ίδια ξεχώρισε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους με το απολύτως φθινοπωρινό look της, που θα σου προσφέρει στιλιστική έμπνευση.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε μπεζ απόχρωση, που είχε άνετη γραμμή. Η Κατερίνα Ευαγγελάτου δημιούργησε μία κομψή διχρωμία με ένα μαύρο απλό τοπ. Ωστόσο, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας των φθινοπωρινών βραδιών, εκείνη πρόσθεσε πάνω από το κοστούμι το must have πανωφόρι της σεζόν, την καμπαρντίνα. Μάλιστα, έχει μαύρη απόχρωση και έτσι ταιριάζει ομοιόμορφα με τα υπόλοιπα κομμάτια του look.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου με το must have πανωφόρι του φθινοπώρου σε βραδινή έξοδο

Μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Κατερίνας Ευαγγελάτου στην επόμενη βραδινή σου έξοδο για να παραμείνεις κομψή και άνετη. Plus, η καμπαρντίνα είναι το πανωφόρι που δεν θα αποχωρίζεσαι όλη τη σεζόν, αφού είναι άκρως ευέλικτη και διαχρονική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ