Follow us

Οριστικό λουκέτο στο μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο | Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βάζει οριστικό λουκέτο στο μαγαζί του στην Αλόννησο, παρά το συμβόλαιο που είχε ο παρουσιαστής έως το 2023.

MissBloom TEAM
Στάθης Παναγιωτόπουλος NDP

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βάζει οριστικό λουκέτο στο μαγαζί του στην Αλόννησο, παρά το συμβόλαιο που είχε ο παρουσιαστής έως το 2023. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, που νοίκιαζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μίλησε στην εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'' και αναφέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας τους.

Ο ίδιο ανέφερε: ''Το μαγαζί επιστρέφει στην παλιά του κατάσταση. Θα γίνει πάλι το παραδοσιακό καφενείο της κόρης μου της Θεοδώρας, όπως ήταν. Για κάποιους λόγους, αναγκαστήκαμε να το νοικιάσουμε για κάποια χρόνια. Έχει λήξει όμως το θέμα με τον τέως ενοικιαστή. Έφυγε από μόνος του, χωρίς καμία πίεση. Πλήρωσε όλα τα οφειλόμενα, λύσαμε από κοινού το συμβόλαιο. Δεν τον πιέσαμε να φύγει. Φυσικά εμάς επιθυμία μας ήταν να ξαναγυρίσει το μαγαζί στα χέρια μας. Έφυγε μόνος του αλλά και για εμάς αυτό ήταν το επιθυμητό, γιατί έπρεπε να περιμένουμε έναν χρόνο ακόμα για να φύγει.

Το κατηγορητήριο σε βάρος του εμάς δεν μας απασχολούσε. Ήταν θέμα προσωπικό του. Εμείς για δικούς μας λόγους θέλαμε να το ξαναπάρουμε στα χέρια μας, γιατί είναι εισόδημα για την κόρη μου. Φέτος ήταν η τέταρτη χρονιά που το νοίκιαζε, δεν πήγε καλά. Έχει ήδη φύγει''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ