Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιόρτασε το Halloween με τα παιδιά της, αλλά το Instagram δεν ενθουσιάστηκε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχτηκε αρνητικά σχόλια από τους followers της.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram @stamtsimtsili

Τα τελευταία χρόνια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φροντίζει τόσο να ενημερώνει όσο και να ψυχαγωγεί τους τηλεθεατές μέσα από την πρωινή εκπομπή "Happy Day" που παρουσιάζει καθημερινά στον Alpha. Η παρουσιάστρια παρόλο που έχει μία καθημερινότητα γεμάτη από υποχρεώσεις, πάντα προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για να αφιερώσει στα τρία παιδιά της.

Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε μαζί με τα παιδιά της σε ένα Halloween πάρτι και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram κάποια στιγμιότυπα. Η ίδια φαίνεται να φορά ένα τζιν παντελόνι με ένα εντυπωσιακό one shoulder top και να φορά στα μαλλιά της μία χιουμοριστική στέκα στο θέμα του πάρτι. Σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα φαίνεται να κρατά τρυφερά αγκαλιά τη μία κόρη της.

Ωστόσο, η εν λόγω ανάρτηση δίχασε τους followers της Σταματίνας Τσιμτσιλή, γράφοντας της στα σχόλια πως το Halloween δεν είναι μία ελληνική γιορτή και δεν θα έπρεπε να τη γιορτάζουμε στη χώρα μας. Υπενθυμίζουμε πως το Halloween είναι στις 31 Οκτωβρίου και γιορτάζεται κυρίως σε χώρες του αγγλοσαξωνικού κόσμου. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια γίνονται θεματικά πάρτι ακόμα και στην Ελλάδα.

Η γιορτή αυτή τηρείται σε πολλές χώρες την παραμονή της Ημέρας των Αγίων Πάντων, που είναι η 1η Νοεμβρίου. Η Ημέρα των Πάντων γενικότερα τιμά τους αγίους, αλλά και τους νεκρούς προγόνους των ανθρώπων.

Τα posts της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιόρτασε το Halloween με τα παιδιά της, αλλά το Instagram δεν ενθουσιάστηκε

Τα σχόλια που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ