Follow us

Μάριο Τεστίνο | Οι διάσημοι γάμοι μέσα από τον φακό του σπουδαίου φωτογράφου

Κέιτ Μος, Σάλμα Χάγιεκ, Λιζ Χάρλεϊ, στις πιο τρυφερές γαμήλιες στγμές τους σε ένα νέο φωτογραφικό άλμπουμ της TASCHEN, με την υποφγραφή του Μάριο Τεστίνο.

MissBloom TEAM
Μάριο Τεστίνο Splash News / Ideal Image

Το "I Love You” είναι το νέο φωτογραφικό άλμπουμ του Mario Testino, αφιερωμένο στον γάμο έτσι όπως τον απαθανάτισε εκείνος μέσα από τις διάσημες φίλες του. Δεν πρόκειται αολά για ένα φωτογραφικό άλμπουμ, περισσότερο κάτι σαν μια κλεφτή ματιά σε όλα αυτά που ζει μια γυναίκα κατά την διάρκεια της γαμήλιας προετοιμασίας.

Οι ιδιαίτερες ιεροτελεστίες μεταξύ των φίλων, το κέφι των πάρτι με κάθε μία από τις εικόνες να αποτυπώνει τις μοναδικές φαντασιώσεις μιας ζωής που ξεκινά.

Στο 248 σελίδων άλμπουμ, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις TASCHEN, ο Μάριο Τεστίνο μας παρουσιάζει μια αληθινή γιορτή γάμων. Ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή που είναι ταυτόχρονα μια κορύφωση και μια δημόσια υπόσχεση, αποτυπωμένη από μια μοναδική φωτογραφική οπτική που παρουσιάζει την ομορφιά όχι μόνο στο συναίσθημα και την παράδοση, αλλά στην πλήρη οικειότητα της κοινής χαράς. Στο άλμπουμ υπάρχουν φυσικά όλες οι διάσημες φίλες του που είχε την τύχη να τις φωτογραφίσει ως νύφες, όπως η Κέιτ Μος, η Λιζ Χάρλεϊ, η Σάλμα Χάγιεκ, η Σιένα Μίλερ και πολλές ακόμη διάσημες γυναίκες στις πιο προσωπικές τους στιγμές.

Συνέχισε την ανάγνωση στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ