Follow us

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι full in love με τη Δέσποινα Βανδή | Βρέθηκε στο πλευρό της στα παρασκήνια του J2US

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο πλευρό της συντρόφου του.

MissBloom TEAM
mpismpikis - vandi NDP Photo Agency

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του J2US πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha, προκαλώντας ενθουσιασμό στους τηλεθεατές. Ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε ως παρουσιαστής, η Κατερίνα Στικούδη συνεχίζει να βρίσκεται στο backstage με τους παίκτες και η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου και Καίτη Γαρμπή παρακολούθησαν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς ωστόσο είχαν μαζί τους κάποιους από τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βρέθηκαν στο παρασκήνιο για να υποστηρίξουν τους αγαπημένους τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος βρέθηκε στα παρασκήνια του σόου, ώστε ναυποστηρίξει την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή.

Η χθεσινή ημέρα ήταν αρκετά γεμάτη για τον ηθοποιό, αφού το μεσημέρι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δεν γίνεται" και στη συνέχεια βρέθηκε στο πάρτι που διοργάνωσε ο Alpha για την πρεμιέρα της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει". Στη συνέχεια, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο πλατό του J2US, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ