Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | "Κατάλαβα τι μου έχει συμβεί έξι μήνες μετά. Κάθε μέρα η γιατρός μου προσπαθούσε να μου εξηγήσει… "

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε ανοιχτά ως εγκαυματίας για την διαδικασία αποκατάστασης και τα πολυδάπανα χειρουργεία.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου

Καλεσμένη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με αφορμή τη σύσταση του Μητρώου Εγκαυματιών για την αποκατάσταση των εγκαυματιών μετά το νοσοκομείο, με όλες τις θεραπείες να καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Στο Ηρώδειο με σέξι ολόσωμο jumpsuit

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε ανοιχτά ως εγκαυματίας για την δική της εμπειρία τονίζοντας πως ήταν πολυδάπανη ενώ υπογράμμισε πως έχει ακόμη πολλά χειρουργεία να κάνει.

"Ένας πολυεγκαυματίας έχει να περάσει ένα Γολγοθά. Υπάρχει μία πορεία αποκατάστασης πολύ μεγάλη, πολλών ετών και πολυδάπανη. Εγώ βρίσκομαι στο δεύτερο χρόνο της αποκατάστασής μου και ξέρω τα υπόλοιπα. Εκτός από τα χειρουργεία υπάρχει μία σειρά διαδικασιών που ο εγκαυματίας πρέπει να τηρεί στο σπίτι του καθημερινά και τα πρώτα πέντε χρόνια είναι εντατικά. Στη συνέχεια μειώνονται, αλλά μας ακολουθούν εφ’ όρου ζωής."

"Είμαι περίπου στα μισά της διαδικασίας, έχω να κάνω χειρουργεία σημαντικά. Είχα βάλει ένα στοπ, γιατί περιμέναμε να συμπληρωθούν δύο χρόνια από την επίθεση, γιατί στα δύο χρόνια το χημικό έγκαυμα ηρεμεί. Αυτή η στιγμή είναι ένα κομβικό σημείο στην πορεία της αποκατάστασής μου."

"Κατάλαβα τι μου έχει συμβεί έξι μήνες μετά. Κάθε μέρα η γιατρός μου προσπαθούσε να μου εξηγήσει… Εγώ χρειαζόμουν να μιλήσω με έναν άλλον εγκαυματία να μου εξηγήσει και να καταλάβω. Οι εγκαυματίες έχουμε μία αλληλοκατανόηση μεταξύ μας."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ