Follow us

Η Βασιλική Τρουφάκου κοιμάται ήσυχη τα βράδια

Η κάθε άλλο παρά αόρατη πρωταγωνίστρια της νέας σειράς της Cosmote TV "Αόρατοι" μιλά στο Esquire για όλα όσα βλέπει και την αφορούν σήμερα.

Βασιλική Τρουφάκου

Λίγες φορές έχω νιώσει τόση οικειότητα, τόσο άμεσα σε συζήτησή μου με ηθοποιό. Η Βασιλική Τρουφάκου σε κερδίζει με το πρώτο "γεια", το κατάλαβα όταν της τηλεφώνησα για να κλείσουμε τη συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία της νέας σειράς της Cosmote TV "Αόρατοι" σε σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη που κυκλοφόρησε την 1η Οκτώβρη. "Τους "Αόρατους" τους ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία με έναν υπέροχο σκηνοθέτη, μία εξαιρετική ομάδα ηθοποιών- ανήκει σίγουρα στις καλύτερες συνεργασίες μου. Υποδύομαι τη Μυρτώ, ένα έξυπνο κορίτσι με μεγάλη καρδιά από εκείνα που συναντάς στη γειτονιά, το οποίο μέσα από τη νέα της παρέα ανθίζει και εξελίσσεται. Δε θα σου πω παραπάνω για να μην κάνω spoiler όμως", μου λέει και προσθέτει πως η καλή καρδιά αποτελεί σημαντικός πόλος έλξης για εκείνη:

"Με ελκύουν οι καλοί άνθρωποι. Εκείνοι που είναι συνεπείς σε λόγια και πράξεις, αυτό ισχύει και για τους άντρες πολύ. Θέλω επίσης να έχει οπωσδήποτε χιούμορ ο άλλος, δεν έχω κάνει ποτέ έκπτωση σε αυτό. Ναι, ας λένε πως 'αν δε βλέπεται ο άλλος αυτό θα κοιτάξεις'. Ναι, εγώ αυτό θα κοιτάξω, με κερδίζει. Το χιούμορ είναι αγχολυτικό, είναι τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας".

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ