Σύνθια Σάπικα | Τα σχόλια στο Twitter για τη συμβολική κίνηση να κόψει τα μαλλιά της on air στηρίζοντας τις γυναίκες του Ιράν

Η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, κατά την αποφώνηση του δελτίου ειδήσεων, έκοψε μία τούφα από τα μαλλιά της λέγοντας πως στέκεται και εκείνη δίπλα σε όλες τις γυναίκες στο Ιράν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

"Στεκόμαστε και εμείς δίπλα σε όλες τις γυναίκες στο Ιράν που αγωνίζονται καθημερινά για όσα εδώ στη Δύση είναι αυτονόητα. Γυναίκα, λοιπόν, Ζωή και Ελευθερία." αυτά τα λόγια είπε τρεις μέρες πριν, η Σύνθια Σάπικα, κόβοντας συγχρόνως μία τούφα από τα μαλλιά της κατά την αποφώνηση του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

Πιο αναλυτικά, στην αποφώνηση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, η δημοσιογράφος θέλησε να δείξει την στήριξή της στις γυναίκες του Ιράν, κόβοντας μία τούφα από τα μαλλιά της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Πολλοί έκριναν τη στάση της δημοσιογράφου και τα όσα είπε ενώ άλλοι σχολίασαν πως έκοψε λίγα μαλλιά. Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν την συμβολική κίνησή της λέγοντάς της "μπράβο".

Tags