Follow us

Ελένη Ράντου | "H μητέρα μου, που έχει άνοια, με γνωρίζει πιο πολύ στο "Κωνσταντίνου και Ελένης""

H συγκηνιτική και γλυκιά αναφορά της ηθοποιού στο αγαπημένο σίριαλ.

MissBloom TEAM
Ελένη Ράντου NDP

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε η Ελένη Ράντου, με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο "Το Πάρτυ της Ζωής μου". Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, για την κωμωδία και τα θέατρα ενώ έκανε μία γλυκιά αναφορά στο σίριαλ "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Ελένη Ράντου | "Το γράψιμο είναι ένα σκούπισμα της ψυχής μου"

Συγκεκριμένα, η Ελένη Ράντου δήλωσε χαρακτηριστικά πως στην αρχή ντρεπόταν να δει τη σειρά ενώ τόνισε πως πλέον την συγκινεί μιας που η μητέρα της, η οποία έχει άνοια, την αναγνωρίζει περισσότερο εκεί παρά στην πραγματική ζωή.

"Δεν το έχω γεμίσει με την κωμωδία το θέατρο. Άλλη δουλειά η μία, άλλη η άλλη, και αυτό το κατάλαβα με τα χρόνια, ότι δεν θα σου φέρει κόσμο η τηλεόραση, τίποτα δεν θα σου φέρει, και αν το κάνει, θα είναι για μια στιγμή. Αν δεν αποκτήσεις στίγμα θεατρικό, δεν θα έρθει ο κόσμος επειδή παίζεται ακόμα το "Κωνσταντίνου και Ελένης”."

"Εμένα με συγκινεί γιατί η μητέρα μου, που έχει άνοια, εκεί με γνωρίζει πιο πολύ. Στην αρχή ντρεπόμουν να το βλέπω συνέχεια. Ξέρεις, είχαν μια ελευθερία τα πράγματα και έναν ερασιτεχνισμό και σήμερα μπορείς να δεις χωρίς ενοχές την πρόθεση της δουλειάς, όχι το αποτέλεσμα." δήλωσε στη lifo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ