Follow us

Μιχάλης Σαράντης | "Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω φαίνεται στο πρόσωπό μου"

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στην απώλεια των γονιών του λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα ήθελε πολύ να γνώριζαν την εγγονή τους.

MissBloom TEAM
Μιχάλης Σαράντης Instagram

Για τη γέννηση της κόρης του μίλησε πρώτη φορά ο Μιχάλης Σαράντης στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν". Ο ηθοποιός, λάμποντας από ευτυχία, εκμυστηρεύτηκε τα πρωτόγνορα συναισθήματα που νιώθει αποκαλύπτοντας πόσο τον έχει αλλάξει ο ερχομός της κόρης του.

Μιχάλης Σαράντης | Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του και τα τρυφερά λόγια που μας "έλιωσαν" την καρδιά

Πιο αναλυτικά, ο ξετρελαμένος μπαμπάς που φέτος πρωταγωνιστεί σε δύο θεατρικές παραστάσεις, "Τα Ματωμένα Χώματα” και "Αίας του Σοφοκλή”, υπογράμμισε πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Μιχάλης Σαράντης παραδέχτηκε πως πλέον, το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει είναι να φιλάει την κόρη του ενώ υποστήριξε πως αυτό που έχει αλλάξει στη νέα του ζωή ως μπαμπάς, είναι το ωράριο του ύπνου του. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στην απώλεια των γονιών του λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα ήθελε πολύ να γνώριζαν την εγγονή τους.

Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 22 Σεπτεμβρίου.

"Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω πλέον είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και την γυναίκα μου. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω φαίνεται στο πρόσωπό μου. Συνειδητοποιώ ότι όταν έρχεται στον κόσμο μια νέα ζωή κάπως επανερχόμαστε και εμείς σε μια βαθιά αθωότητα που θα ήταν καλό να την επιστρατεύουμε στην καθημερινότητά μας ούτως ή άλλως. Ανεξάρτητα από το αν έρχεται μια νέα ζωή μέσα στο σπίτι. Η μεγαλύτερα διαφορά στην καθημερινότητά μου μετά τη γέννηση της κόρης μου είναι ότι 3 με έξι το πρωί δεν κοιμάμαι."

"Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πως διαχειρίστηκα την απώλεια της μαμάς μου. Την απώλεια αυτή τη διαχειρίζεσαι από την πρώτη στιγμή και δεν τη διαχειρίζεσαι και ποτέ. Είναι μια συνεχής κατάσταση που συνεχώς μετασχηματίζεται. Όλο αυτό το πράγμα σε σχέση με τη ζωή και τον θάνατο είναι ούτως ή άλλως μια τέτοια κατάσταση. Δεν την έχω διαχειριστεί και ταυτόχρονα την έχω διαχειριστεί με πολλή ειρήνη και αγάπη για να ησυχάσει και η ψυχή της. Ένας ενήλικας όταν χάνει και τους δυο γονείς του, παύει να είναι παιδί και γίνεται επισήμως ενήλικας. Είχα την τύχη ή ατυχία η ιδιότητά μου να αλλάξει λίγο πριν γεννηθεί η κόρη μου αφού ο θάνατος του πατέρα μου ήρθε λίγο πριν έρθει εκείνη στη ζωή.. Θα ήθελα να είναι εδώ οι γονείς μου και να δουν την εγγονή τους."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ