Follow us

Κατερίνα Γερονικολού | "Δεν θέλω να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ και πότε θα κάνω παιδιά"

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις ερωτήσεις που της γίνονται περί γάμου και μητρότητας ενώ εξήγησε για ποιον λόγο την ενοχλούν τόσο πολύ.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Γερονικολού Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" έδωσε σήμερα η Κατερίνα Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια ενώ αποκάλυψε ποια είναι η ερώτηση που την ενοχλεί να της κάνουν αλλά και ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της.

Κατερίνα Γερονικολού | Όμορφη, αγουροξυπνημένη και δίχως ίχνος μακιγιάζ - Η mirror selfie που λατρέψαμε

Η Κατερίνα Γερονικολού ανέφερε τι είδους εκπομπή θα ήθελε να κάνει ενώ σημείωσε πως ο μεγαλύτερος φόβος της είναι να χάσει κάτι που αγαπά. Στη συνέχεια της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου υπογραμμίζοντας πως η ερώτηση περί γάμου και μητρότητας την ενοχλεί πολύ και σίγουρα δε θα ήθελε να της την κάνουν τόσο συχνά. Η ίδια μάλιστα, εξήγησε γιατί την ενοχλεί λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένα θέμα αρκετά προσωπικό.

"Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω ξανά μια εκπομπή, ωστόσο αν βρισκόμουν ξανά στην παρουσίαση θα ήθελα να είναι με κάτι που πραγματικά με αφορά. Μια εκπομπή για θέατρο, σινεμά, βιβλία και συνεντεύξεις συναδέλφων."

"Ο μεγαλύτερος φόβος μου σήμερα είναι να μη χάσω τίποτα απ’ όσα αγαπάω."

"Η ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο συχνά είναι αν παντρευτώ και αν θα κάνω παιδιά. Θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση αρκετά προσωπική, αλλά και μια ερώτηση στην κοινωνία την οποία ζούμε, πλέον δίνει πίεση και άγχος σε ένα ζευγάρι και κυρίως σε μια γυναίκα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά ή δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ειδικά όμως για μια γυναίκα, με αυτή την ερώτηση είναι σαν να της υποδεικνύεις ότι αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να ακολουθήσει για την κοινωνία."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ