Follow us

Το σπίτι του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού είναι cozy και μοντέρνο | Τα off-white ντουλάπια της κουζίνας και ο ιδιαίτερος τοίχος

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως αγαπά τη μονοχρωμία.

MissBloom TEAM
Ψαρρού - Καράβας Instagram

Ένα από τα πιο αγαπημένα, ερωτευμένα και στιλάτα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, είναι αδιαμφισβήτητα ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού. Η αγάπη του ζευγαριού μετρά πάνω από 10 χρόνια ζωής ενώ οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδιά, καρπούς του μεγάλου τους έρωτα.

Η Ραφαέλα Ψαρρού και ο Γιώργος Καράβας είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ | Το τρυφερό φιλί στο Instagram

Αν και μοιάζουν άνθρωποι του κέντρου, το αγαπημένο και στιλάτο ζευγάρι ζει μόνιμα στο Μαρούσι. Το cozy σπίτι τους μοιάζει να είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με το γούστο τους και φυσικά, με τις ανάγκες των παιδιών τους. Μέσα από φωτογραφίες στο Instagram, έχουμε καταφέρει να ρίξουμε μερικές ματιές σε κάποιες από τις γωνιές του σπιτιού τους, το οποίο δείχνει "ζεστό", μονόχρωμο μα ενδιαφέρον.

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι δείχνει να αγαπά τη μονοχρωμία αλλά και τις γήινες αποχρώσεις. Η κουζίνα του σπιτιού τους είναι minimal και μοντέρνα ενώ τα ντουλάπια είναι σε off-white απόχρωση δημιουργώντας έτσι μία έντονη αντίθεση με το μαύρο τραπέζι όπου αγαπούν να παίρνουν το πρωινό τους.

Μάλιστα, το μαύρο φαίνεται πως είναι ένα από τα χρώματα που αγαπά το ζευγάρι. Άλλωστε, ένας από τους τοίχους του σαλονιού τους είναι σε μαύρο χρώμα, το οποίο "σπάει" με τη βοήθεια ενός μεγάλου, ολοστρόγγυλου και ξύλινου καθρέφτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ