Follow us

"Κοιτάω τη χοντρή, μαύρη, ωραία δουλειά μου" | H Lizzo έδωσε την καλύτερη απάντηση στο body shaming του Kanye West

Το ηχηρό μήνυμα της τραγουδίστριας σε συναυλία της στο Τορόντο.

MissBloom TEAM
Lizzo Splash News / Ideal Image

Στην εκπομπή του Tucker Carlson μίλησε πριν από λίγες μέρες ο Kanye West. Ο 45χρονος ράπερ και σχεδιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο T-shirt που φόρεσε πρόσφατα και το οποίο ανέγραφε "White Lives Matter" ενώ σχολίασε και το βάρος της Lizzo.

Πιο αναλυτικά, ο Kanye West έκανε body shaming στην τραγουδίστρια λέγοντας πως τα κιλά της είναι ανθυγιεινά. Συγκεκριμένα, είπε : "Όταν η Lizzo χάνει πέντε κιλά και το ανακοινώνει, τα bots - ένας όρος για τους τηλεπωλητές στο ίντερνετ - τα bots την πολεμάνε επειδή τα μίντια θέλουν να προωθήσουν μια αντίληψη ότι το να είσαι υπέρβαρος είναι ο νέος στόχος, ενώ στην πραγματικότητα είναι ανθυγιεινό. Ας αφήσουμε στην άκρη ότι πρόκειται για μόδα και Vogue, που δεν ισχύει, ή αν κάποιος πιστεύει ότι είναι ελκυστικό, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, βασικά είναι κλινικά ανθυγιεινό. Και για τους ανθρώπους που το προωθούν αυτό, είναι δαιμονικό."

Με τη σειρά της, η Lizzo απάντησε σε όσα είπε ο ράπερ, δίνοντας μάλιστα μία αφοπλιστική απάντηση. Η τραγουδίστρια πήρε λίγα λεπτά από τη συναυλία της στη Scotiabank Arena του Τορόντο λέγοντας τα εξής : "Νιώθω πως όλοι στην Αμερική πιάνουν το γαμ@ο όνομά μου στο γαμ@ο στόμα τους χωρίς κανέναν απολύτως γαμ@ο λόγο. Κοιτάζω τη χοντρή, μαύρη, όμορφη δουλειά μου."

Μάλιστα, σε επόμενη συναυλία της, η Lizzo έστειλε ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα γράφοντας πάνω στο σώμα της "Το σώμα μου, η επιλογή μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ