Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η σχέση με τον σύζυγό της και το τρίτο παιδί

Η επιχειρηματίας μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο ενός παιδιού ενώ μίλησε και για τη σχέση με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" βρέθηκε σήμερα το πρωί η Αθηνά Οικονομάκου. Η επιχειρηματίας, που επανέρχεται στην υποκριτική με την κωμωδία "Η τρελή του Σαγιό", μίλησε ανοιχτά για τα επαγγελματικά της σχέδια ενώ αναφέρθηκε στην οικογένειά της.

Επέτειος γάμου για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους

Πιο αναλυτικά, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η σχέση με τον σύζυγό της από όταν έγιναν γονείς ενώ υπογράμμισε πως αν υπάρχουν οι κατάλληλες αντοχές, ίσως στο μέλλον να αποκτήσουν και τρίτο παιδί.

"Προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να μη χαθεί αυτό που είχαμε με τον Φίλιππο όταν γνωριστήκαμε. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα παιδιά, αλλάζει η συνθήκη, προσπαθούμε να κρατάμε τη φλόγα δυνατή. Πάμε για ένα φαγητό, ένα ποτό, συζητάμε. Τα παιδιά είμαι πολύ μικρά, το δεύτερο παιδί το έζησα πιο κουλ, βλέπω ότι τα δεύτερα παιδιά βγαίνουν πιο δυναμικά... Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε το παιδί. Εάν στο μέλλον προκύψει, θα δούμε, δεν είμαστε αρνητικοί. Τα παιδιά είναι μικρά για να σκεφτόμαστε το τρίτο, δεν είμαι έτοιμη γι' αυτό."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ