Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | "Εμένα μου έχει συμβεί να κατουριέμαι επάνω μου αλλά όχι από το άγχος, από τον φόβο μου"

Η ίδια τόνισε πως αυτό που περιγράφει, αφορά την τελευταία τετραετία.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα". Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού Αρετής Πασχάλη, αναφέρθηκε σε μία εμπειρία που είχε σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Αλεξάνδρα Μαροσούλη | Βόλτα για ψώνια στις πλάτες του μπαμπά της, Θοδωρή Μαροσούλη - Η γλυκιά οικογενειακή απόδραση

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega αποκάλυψε πως της έχει τύχει να φοβάται τόσο πολύ στο εργασιακό της περιβάλλον, με αποτέλεσμα να κατουριέται από τον φόβο της. Η ίδια μάλιστα, τόνισε πως αυτό που περιγράφει αφορά την τελευταία τετραετία.

"Εμένα μου έχει συμβεί να κατουριέμαι επάνω μου αλλά όχι από το άγχος, από τον φόβο μου. Ναι μου έχει συμβεί, από τον φόβο μου σε επαγγελματικό περιβάλλον. Γυναίκα παντρεμένη με παιδί ήμουν. Έμπαινα στο ασανσέρ και έλεγα "τώρα θα μου φύγουν τα τσίτσα και θα γίνω και ρεζίλι γιατί είμαι σε κανάλι”. Από τον φόβο μου… Αχ Παναγία μου, ο φόβος κακός σύμβουλος…"

"Όταν δε οι συνεργάτες της θέλησαν να μάθουν αν επρόκειτο για κάτι που αφορά το κοντινό παρελθόν, εκείνη δε θέλησε να απαντήσει ωστόσο τόνισε ότι είναι κάτι που αφορά την τελευταία τετραετία καθώς είχε ήδη γεννηθεί η κόρη της που σήμερα είναι τεσσάρων ετών."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ