Follow us

Κυβέλη GNTM | Ποιο είναι το μοντέλο που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο;

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τετάρτης σε τροχαίο δυστύχημα.

MissBloom TEAM
Κυβέλη Χατζηευστρατίου Instagram

Πέρυσι τον χειμώνα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου απασχολούσε έντονα τη δημοσιότητα λόγω της συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας GNTM. Φέτος, το μοντέλο έρχεται ξανά στην επικαιρότητα με αφορμή την εμπλοκή της σε ένα τροχαίο δυστύχημα.

Συνελήφθη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου | Παρέσυρε μηχανάκι - Νεκρός ο οδηγός

Πιο συγκεκριμένα, η νικήτρια του GNTM 4 παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της 60χρονο οδηγό. Η ίδια αφέθηκε ελεύθερη χθες το βράδυ, όταν και απενεργοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 20χρονη ασχολείται με το modelling από την ηλικία των 16 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα ενώ μετακόμισε στην Αθήνα όταν τελείωσε το σχολείο. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου καθ'όλη τη διάρκεια του ριάλιτι μόδας υπήρξε ένα πρόσωπο αμφιλεγόμενο. Αν και όμορφη και ταλαντούχα, το 20χρονο μοντέλο προκαλούσε συνεχώς αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της η οποία πυροδοτούσε και τα σχόλια των τηλεθεατών. Με τη νίκη της, η Κυβέλη κέρδισε 50.000 ευρώ και ένα καινούργιο, πολυτελές αυτοκίνητο.

Η ίδια δηλώνει οργανωτική, ρεαλίστρια, ανεξάρτητη και φεμινίστρια. Όταν μπήκε στο ριάλιτι μόδας, η 20χρονη κοπέλα σημείωνε πως έχει ανάγκη το έπαθλο καθώς θα τη βοηθούσε να φτάσει εκεί ακριβώς που θέλει.

Η στιγμή που η Κυβέλη ανακηρύσσεται νικήτρια:

Κυβέλη GNTM | Ποιο είναι το μοντέλο που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο;

Δες το απόσπασμα από την audition της στο GNTM :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ