Follow us

Το comeback της Σοφίας Φαραζή | Η "Litsa.com" εμφανίστηκε αγνώριστη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε την πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2Night Show".

MissBloom TEAM
Σοφία Φαραζή NDP

Έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια απουσίας, η Σοφία Φαραζή επέστρεψε στην τηλεόραση και φυσικά, στην υποκριτική. Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Ant1 "Litsa.com", πρωταγωνιστεί φέτος στην τηλεοπτική σειρά "Παγιδευμένοι".

Η ηθοποιός έδωσε χθες το βράδυ συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή "The 2Night Show", δείχνοντας πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ. Η Σοφία Φαραζή είναι σήμερα μητέρα ενός κοριτσιού, της Αγγελικής, για την οποία μάλιστα δηλώνει πως απείχε συνειδητά από την υποκριτική. Μάλιστα, ο ρόλος της μητέρας φαίνεται πως είναι για εκείνη ο πιο σημαντικός ωστόσο φέτος, το σενάριο, οι συνάδελφοι και η ηρωίδα που υποδύεται την έκαναν να πει το μεγάλο "ναι" στη σειρά "Παγιδευμένοι" και να επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Στη συνέντευξη που έδωσε, η Σοφία Φαραζή μίλησε ανοιχτά για την υποκριτική, για την οικογένειά της, για όλες τις στιγμές που αμφισβήτησε την επιθυμία της να συνεχίσει να είναι ηθοποιός καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ