Follow us

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | "Πήρα τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά για να μάθω αν είμαι φέτος στο GNTM"

Το μοντέλο μίλησε για τις σχέσεις που έχει με τους κριτές σήμερα ενώ αναφέρθηκε και στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

MissBloom TEAM
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Η πρώην κριτής του GNTM αναφέρθηκε στη σχέση που έχει σήμερα με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα ενώ σχολίασε και το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Συνελήφθη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου | Παρέσυρε μηχανάκι - Νεκρός ο οδηγός

Το μοντέλο σημείωσε πως φέτος, δεν έχει προλάβει να παρακολουθήσει το παιχνίδι καθώς και πως με τους κριτές, δεν έχει πια καμία επαφή. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως μέχρι τελευταία στιγμή δεν γνώριζε αν θα είναι στον νέο κύκλο καθώς και πως για να μάθει, πήρε τηλέφωνο την Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ενημερώθηκε on camera για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, πρώην νικήτρια, λέγοντας πως είναι λυπηρό.

"Δεν έχω δει ακόμα GNTM, θα κάνω ένα catch up στο μέλλον. Δεν έχω κάνει κουβέντα με το κανάλι για να είμαι ξανά στο παιχνίδι. Δεν έχω δει τα κορίτσια που έχουν μπει μέσα στο σπίτι… Ο Γιώργος Καράβας είχε πέρυσι έναν ρόλο που του ταίριαζε, φέτος δεν τον έχω δει για να κρίνω. Δεν έχουμε επικοινωνία με τη Βίκυ Καγιά, είχαμε μίλησε τηλεφωνικά πριν το παιχνίδι. Δεν ήξερα εάν θα είμαι στον νέο κύκλο, και την πήρα τηλέφωνο για να μάθω."

"Δεν γνωρίζω καθόλου για το θανατηφόρο τροχαίο, τι να πω, είναι λυπηρό."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ