Follow us

Αντίνοος Αλμπάνης | "Πληρώνω κάθε εβδομάδα τον ψυχίατρό μου για να μη θυμώνω"

Ο ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά "Maestro".

MissBloom TEAM
Αντίνοος Αλμπάνης Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro", μίλησε για τον ρόλο του, για την κατάσταση της υγείας του αλλά και για τη σχέση του με το γυμνό.

O Αντίνοος Αλμπάνης αντιδράει στη διαγραφή της γυμνής του φωτογραφία από τα social media

Πιο αναλυτικά, ο Αντίνοος Αλμπάνης δήλωσε πως υπάρχουν πολλά κοινά με τον Μιχάλη, τον γιατρό τον οποίο υποδύεται, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχουν και οι δύο βιώσει ένα πρόβλημα υγείας. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ψυχανάλυση που κάνει τα τελευταία χρόνια αλλά και στις αναγκαίες, αξονικές του εξετάσεις. Τέλος, ο ίδιος σχολίασε τη σχέση που έχει με το γυμνό τονίζοντας πως αγαπά και αποδέχεται αυτό που είναι.

"Πράγματι υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα στον Αντίνοο και τον Μιχάλη της σειράς. Στην καθημερινότητά μου με ενοχλεί που οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον καθόλου υπομονή, έχουν πολλά νευρά και θυμό… Προσπαθώ να μην θυμώνω, πληρώνω κάθε εβδομάδα τον ψυχίατρο μου για να μη θυμώνω. Κάνω ψυχανάλυση εδώ και 3-4 χρόνια."

"Η περίοδος επιτήρησης για το λέμφωμα κρατάει περίπου μία πενταετία και έχουν ήδη περάσει τέσσερα χρόνια. Κάθε φορά που θα πάω για τις αξονικές και τις εξετάσεις μου δεν νιώθω ότι πρόκειται για μία όμορφη και ευχάριστη μέρα, ειδικά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Τώρα που οι εξετάσεις μου είναι ανά εξάμηνο, νιώθω λίγο πιο άνθρωπος."

"Πίσω από τις αναρτήσεις με το γυμνό μου σώμα στο Instagram υπάρχει μία αγάπη, μία αποδοχή, μία εξοικείωση με αυτό που είμαι. Οι προπονήσεις που κάνω δεν είναι μονό για λογούς ματαιοδοξίας, αλλά για να είμαι συνεπής στην απαιτητική δουλεία που κάνω. Δεν είναι αυτοσκοπός να βγάλω μία φωτογραφία χωρίς μπλούζα. Πάντα κάποιος άλλος με φωτογραφίζει, βλέπω τη φωτογραφία και λέω ας τη βάλω."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ