Ευθαλία Παπακώστα | Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Μαύρο Ρόδο" μιλάει για την απώλεια των γονιών της

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Μαύρο Ρόδο" μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που βίωσε σε μικρή ηλικία αλλά και για το πόσο την βοήθησε η ψυχοθεραπεία.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία άκρως εξομολογητική και όμορφη συνέντευξη έδωσε η Ευθαλία Παπακώστα, στην εκπομπή "Ελένη". Η ταλαντούχα ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά "Μαύρο Ρόδο", μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, για το πόσο την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία αλλά και για την απώλεια των γονιών της.

Πιο αναλυτικά, η Ευθαλία Παπακώστα αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της, την οποία και βίωσε σε μικρή ηλικία, λέγοντας πως δεν ξεπερνιέται ποτέ. Ωστόσο, η ηθοποιός τόνισε πως παίρνει δύναμη από εκείνους μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως η ψυχοθεραπεία την έχει βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, στις δύσκολες αυτές καταστάσεις της ζωής της, αν και από μικρή ήταν και ένιωθε δυναμική.

"Το πρώτο δύσκολο γεγονός της ζωής μου είναι όταν έχασα τη μαμά μου όταν ήμουν μικρή και αργότερα "έφυγε" και ο πατέρας μου. Έκανα πολύ ψυχοθεραπεία και με έχει βοηθήσει. Είναι φοβερό δώρο" σημείωσε για την επιλογή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. Ο πατέρας μου ήταν σύμμαχος σε όλα. Έχω πάρει τόση αγάπη από εκείνον που μου δίνει δύναμη για πάντα" είπε για τον πατέρα της."

Δες το σχετικό απόσπασμα :