Follow us

Ralph Lauren | Οι A-list celebrities που έδωσαν το παρών στο σόου και έζησαν την απόλυτη RL glam εμπειρία

Η επιλογή της ιδιαίτερης τοποθεσίας της επίδειξης και το elegant δείπνο που ακολούθησε.

MissBloom TEAM
Ralph Lauren | Οι A-list celebrities που έδωσαν το παρών στο σόου και έζησαν την απόλυτη RL glam εμπειρία Instagram @ralphlauren

Για πρώτη φορά ο οίκος Ralph Lauren μεταφέρθηκε για τις ανάγκες του νέου σόου του στο Σαν Μαρίνο της κομητείας του Λος Άντζελες για να παρουσιάσει τις συλλογές Άνοιξη 2023, καθώς πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το lifestyle της Δυτικής Ακτής.

Η επίδειξη μόδας παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βιβλιοθήκη Huntington, με το Μουσείο Τέχνης και τους Βοτανικούς κήπους, που δημιούργησε το απόλυτο σκηνικό για τα υπέροχα κομμάτια του οίκου που ήταν ένα κράμα από glam, πολυτέλεια και preppy κομψότητα. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο σχεδιαστής, "πάντα με ενέπνεε η φυσική ομορφιά, η κληρονομιά και το glamour της Δυτικής Ακτής της Αμερικής. Η Καλιφόρνια ήταν πάντα ένας τόπος ονείρων και αντιφάσεων - σκληροτράχηλων ακτών και κόκκινων χαλιών. Για πρώτη φορά, φέρνω το όνειρo του να ζεις εδώ, μοιράζοντας τους κόσμους μου σε μία εμπειρία που γιορτάζει τον τρόπο ζωής στον οποίο πάντα πίστευα - μία μείξη θάρρους και glamour, ενέργειας και έμπνευσης".

Διάβασε τη συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ