Follow us

Παυλίνα Βουλγαράκη | "Δεν ήταν απλώς κακοποίηση, κινδύνεψε η ζωή μου"

Όλα όσα είπε η ερμηνεύτρια για την ψυχολογική και σωματική κακοποίηση που δέχθηκε στα 22 της χρόνια.

MissBloom TEAM
Παυλίνα Βουλγαράκη Instagram

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Παυλίνα Βουλγαράκη σε γνωστή εφημερίδα. Η ερμηνεύτρια μίλησε ανοιχτά για την κακοποιητική σχέση που είχε σε ηλικία 22 ετών κάνοντας αποκαλύψεις για την τότε ψυχολογία της.

Παυλίνα Βουλγαράκη | H συγκλονιστική στιγμή που κόβει τα μαλλιά της επί σκηνής ως ένδειξη στήριξης στις γυναίκες του Ιράν

Πιο αναλυτικά, η γνωστή και ταλαντούχα τραγουδίστρια δήλωσε πως στα 22 της χρόνια βρέθηκε σε μία κακοποιητική σχέση, κακοποιητική ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Η ίδια χαρακτήρισε τον άνθρωπο με τον οποίο βρισκόταν τότε σε σχέση "βαμπίρ" και τοξικό ενώ υπογράμμισε πως κινδύνευσε η ζωή της όταν του ζήτησε να χωρίσουν. Μάλιστα, η Παυλίνα Βουλγαράκη σημείωσε πως από τότε είναι πολύ επιλεκτική ενώ τόνισε πως δεν κάνει σχέσεις αν δεν σιγουρευτεί πως γνωρίζει καλά τον άλλον άνθρωπο.

"Ήταν κακοποιητική σε ένα ψυχολογικό επίπεδο. Η σχέση ήταν σύντομη. Και όταν αποφάσισα να φύγω έγινε κακοποιητική σωματικά. Κινδύνευσε η ζωή μου.

Όταν κατάλαβα ότι αυτό το άτομο δεν κάνει για μένα, τότε του είπα ότι θα φύγω. Έτσι ξεκίνησε να είναι κακοποιητικός ψυχολογικά. Εννοώ τοξικός." είπε η Παυλίνα Βουλγαράκη στην εφημερίδα "ΘΕΜΑ"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ