Follow us

Brooke Shields-Liam Neeson | O ηθοποιός της είχε κάνει δυο φορές πρόταση γάμου και μετά εξαφανίστηκε

Ένα φλογερό ειδύλλιο είχαν οι δύο ηθοποιοί πριν τους γάμους τους.

MissBloom TEAM
Brooke Shields Splash News / Ideal Image

Πολύ πριν οι δύο διάσημοι ηθοποιοί προχωρήσουν στους γάμους τους, η Brooke Shields και ο Liam Neeson είχαν δεσμό. Και οι δύο βρισκόντουσαν στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, με τον Νeeson να έχει ήδη αρχίσει να γίνεται γνωστός, αφού είναι εξάλλου 13 χρόνια μεγαλύτερός της.

"Με μάγεψε με την ιρλανδική προφορά του, την ποίηση και τις άθλιες επιλογές του στο κρασί" έγραψε εκείνη στην αυτοβιογραφία της There was a little girl που κυκλοφόρησε το 2014. Πριν τη δική τους σχέση το όνομα του Liam Neeson είχε συνδεθεί με ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες του star system- την Helen Mirren, την Barbra Streisand, την Julia Roberts αλλά και την τραγουδίστρια Sinead o Connor.

Στους τρεις μήνες που ήταν μαζί, ο Liam Neeson της έκανε πρόταση γάμου, χωρίς ωστόσο να της προσφέρει δαχτυλίδι (να τα λέμε κι αυτά). Κάποια στιγμή και αφού είχαν περάσει μαζί τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, εκείνος της είπε ότι θα πρέπει να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες γιατί τον ειδοποίησαν πως το υπόγειο του σπιτιού του είχε πλημμυρίσει. Εκείνη τού ζήτησε να την πάρει τηλέφωνο όταν θα φτάσει, όπως έχει πει σε συνέντευξή της. "Θα φτάσω αργά" της απάντησε εκείνος και δεν την ξαναπήρε τηλέφωνο. Μια λέξη που εφευρέθηκε πολύ αργότερα: ghosting.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ