Μαρία Ζαγοράκη | Δείτε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κούκλα κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη

Η 15χρονη κόρη του ζευγαριού έχει έντονα φρύδια και όμορφα, μακριά, καστανόξανθα μαλλιά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο έρωτας της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη μετρά πολλά χρόνια. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2006 ενώ έκτοτε, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Ιωάννη.

Γιάννης Αϊβάζης | Στο γήπεδο μαζί με την κόρη του, Ισμήνη Αϊβάζη - Η γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Κορινθίου και ξετρέλανε το Instagram

Η Ιωάννα Λίλη διατηρεί μάλιστα στα social media έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό, δημοσιεύοντας συνεχώς στιγμές από την προσωπική της ζωή. Μεταξύ αυτών των φωτογραφιών και αυτών των στιγμών, παρατηρήσαμε και το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η 15χρονη Μαρία.

Η Μαρία Ζαγοράκη είναι το μεγάλο παιδί της οικογένειας, που έχει ήδη μπει στην εφηβεία. Η 15χρονη κούκλα κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι μαθήτρια Λυκείου και όπως όλα δείχνουν, έχει κληρονομήσει πολλά γονίδια από τη μητέρα της, όσον αφορά την εμφάνισή της. Η μονάκριβη κόρη του ζευγαριού έχει έντονα φρύδια και όμορφα, μακριά, καστανόξανθα μαλλιά ενώ όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, όσο μεγαλώνει, τόσο ομορφαίνει ή τουλάχιστον, αυτό είδαμε από την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα της.

Παλαιότερες δημοσιεύσεις της Ιωάννας Λίλη :